Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cât costă cele mai ieftine bilete la finalele de la Australian Open 2022 și de ce încă sunt de vânzare

Irina Aldea

Publicat 28/01/2022 la 09:00 GMT+2

Autoritățile din Melbourne au luat o decizie îmbucurătoare pentru suporterii care doreau să fie prezenți la finalele de la Australian Open 2022, dar nu aveau bilete achiziționate.

Australian Open 2022

Credit imagine: Getty Images

Guvernul de stat a confirmat vineri, în ziua semifinalelor masculine la Australian Open 2022 că, după o solicitare din partea Tennis Australia, capacitatea locurilor de pe Rod Laver Arena va fi mărită de la 65% la 80% pentru finala feminină de mâine seară. Dacă primul turneu major al anului a debutat cu doar 50% din capacitate, zilele trecute s-a trecut la 65%, iar acum la 80%, în doar 12 zile.
Astfel, o mulțime de suporteri vor putea fi prezenți la finalele programate sâmbătă și duminică în complexul de la Melbourne Park. Deși inițial capacitatea celei mai mari arene de la Australian Open era de doar 50%, solicitarea Tennis Australia pentru suplimentarea locurilor disponibile a avut succes.

Cât costă cele mai ieftine bilete la finalele de la Australian Open 2022

Sute de noi locuri au devenit disponibile după ce solicitarea Tennis Australia a primit aprobare, astfel că fanii au șansa de a le ocupa cu doar 24 de ore înainte de marele meci. Cel mai ieftin bilet costă 205 euro, cee ace reprezintă un chilipir având în vedere importanța turneului și a partidelor.
În finala feminină de sâmbătă se vor duela Ash Barty și Danielle Collins, de la ora 10.30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player. Danielle Collins, ocupanta locului 30 mondial, s-a calificat joi, la Australian Open, în prima sa finală de Grand Slam, după ce a învins-o pe poloneza Iga Swiatek (9 WTA), cu 6-4, 6-1.
Tot joi, Ashleigh Barty s-a calificat în premieră în finala turneului Australian Open, după o victorie facilă obţinută în faţa americancei Madison Keys, cu 6-1, 6-3. Barty are 3-1 în meciurile directe cu Collins, cele două împărţindu-şi victoriile pe tărâm australian: Barty s-a impus în semifinale la Adelaide în 2020, cu 3-6, 6-1, 7-6 (5), iar Collins a câştigat în 2021, în optimile aceluiaşi turneu, cu 6-3, 6-4.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo