Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

”Greu de crezut că poate trece de Swiatek! Am văzut-o pe Cîrstea făcând câteva victime!”

Eurosport
DeEurosport

Publicat 23/01/2022 la 15:18 GMT+2

A 7-a favorită, poloneza Swiatek e favorită în disputa cu Sorana. Nu s-au întâlnit niciodată până acum, iar experiența ar putea fi de partea româncei, cu 11 ani mai în vârstă

Sorana Cîrstea a câștigat al doilea game pe propriul serviciu cu un as

Credit imagine: Eurosport

De MARIAN URSESCU
În predicția făcută de cei de la lastwordonsports vizavi de disputa dintre Iga Swiatek și Sorana Cîrstea, poloneza este dată drept mare favorită. Locul 9 față în față cu locul 38 WTA. Sunt însă premise ca Sorana să mai producă o surpriză, așa cum s-a întâmplat în disputele cu Petra Kvitova sau Anastasia Pavlycenkova.
"Sorana Cîrstea, din când în când, face câte un turneu de Mare Slam remarcabil. A jucat foarte bine la Australian Open, dar e greu de crezut că va trece de Iga Swiatec. Poloneza nu a pierdut niciun set până acum și ar trebui să treacă de Cîrstea fără a întâmpina probleme", cred cei de la LWOS.

Partida Sorana Cîrstea-Iga Swaitek se joacăluni dimineață, nu mai devreme de ora 8:30 în direct la Eurosport și Eurosport Player

"Swiatek continuă să se consolideze și să devină una dintre cele mai de forță jucătoare din circuit. A ajuns în turul 4 la șapte din ultimele Grand Slamuri. Anul trecut a avut probleme să treacă și mai departe. Cîrstea (31 de ani) a ajuns în a doua săptămână pentru a doua oară în cele 14 apariții la Melborune. Swiatek ar trebui să fie favorită, dar am mai văzut-o pe Cîrstea făcând cîteva victime printre favorite", adaugă cei de la lastwordonsports.
Iga Swiatek
"Swiatek e cea mai bună jucătoare pe hard și a căpătat multă expereință în meciurile de Mare Slam. Cîrstea este adesea subestimată, dar ar fi o greșeală din partea polonezei”, explică site-ul amintit.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo