De MARIAN URSESCU
În predicția făcută de cei de la lastwordonsports vizavi de disputa dintre Iga Swiatek și Sorana Cîrstea, poloneza este dată drept mare favorită. Locul 9 față în față cu locul 38 WTA. Sunt însă premise ca Sorana să mai producă o surpriză, așa cum s-a întâmplat în disputele cu Petra Kvitova sau Anastasia Pavlycenkova.
CÂTE POZIȚII URCĂ SORANA CÎRSTEA ÎN CLASAMENTUL WTA, DUPĂ CALIFICAREA ÎN OPTIMILE AUSTRALIAN OPEN
Australian Open
Motivul pentru care Nadal s-a urcat pe bicicletă după finala de la Melbourne, dezvăluit de Moya
03/02/2022 LA 13:07
"Sorana Cîrstea, din când în când, face câte un turneu de Mare Slam remarcabil. A jucat foarte bine la Australian Open, dar e greu de crezut că va trece de Iga Swiatec. Poloneza nu a pierdut niciun set până acum și ar trebui să treacă de Cîrstea fără a întâmpina probleme", cred cei de la LWOS.

Partida Sorana Cîrstea-Iga Swaitek se joacăluni dimineață, nu mai devreme de ora 8:30 în direct la Eurosport și Eurosport Player

"Swiatek continuă să se consolideze și să devină una dintre cele mai de forță jucătoare din circuit. A ajuns în turul 4 la șapte din ultimele Grand Slamuri. Anul trecut a avut probleme să treacă și mai departe. Cîrstea (31 de ani) a ajuns în a doua săptămână pentru a doua oară în cele 14 apariții la Melborune. Swiatek ar trebui să fie favorită, dar am mai văzut-o pe Cîrstea făcând cîteva victime printre favorite", adaugă cei de la lastwordonsports.
https://i.eurosport.com/2022/01/20/3292312.jpg
EXCLUSIV | SORANA CÎRSTEA, MESAJ CLAR PENTRU SWIATEK LA AUSTRALIAN OPEN! "POIMÂINE REVIN LA LUPTĂ!"
"Swiatek e cea mai bună jucătoare pe hard și a căpătat multă expereință în meciurile de Mare Slam. Cîrstea este adesea subestimată, dar ar fi o greșeală din partea polonezei”, explică site-ul amintit.
Australian Open
Novak Djokovic, pregătit să rupă tăcerea: "Vă voi spune ce s-a întâmplat în Australia în curând"
03/02/2022 LA 12:18
Australian Open
Rafael Nadal se consideră "norocos" să facă parte din "The Big 3", alături de Federer și Djokovic
01/02/2022 LA 14:50