Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis s-au calificat vineri în optimile de finală ale probei de dublu la Australian Open după ce au trecut de cuplul Nikola Mektic / Mate Pavic, principalii favoriți la câștigarea titlului la Melbourne. Australienii s-au impus în minimum de seturi, scor 7-6 (8), 6-3, după o oră și 36 de minute de joc.
Disputa a continuat și după meci, potrivit lui Nick Kyrgios, care i-a acuzat pe antrenorii adversarilor că i-a amenințat cu bătaia pe el și pe colegul său, Thanasi Kokkinakis. Kyrgios și Kokkinakis, care au fost amândoi eliminați de pe tabloul de simplu, au avut parte de o susținere nebună din tribune, dar adversarii lor nu au fost tocmai încântați de atmosfera creată de fanii gălăgioși.
Australian Open
Kyrgios a crezut că va fi descalificat ca Djokovic, după ce a lovit un copil cu o minge de tenis
26/01/2022 LA 02:38

Kyrgios și Kokkinakis, amenințați cu bătaia la Australian Open

La câteva ore după meciul din turul secund, Nick Kyrgios a relatat întâmplarea pe contul personal de Twitter: "Vă anunț că după spectacolul de ieri de la dublu antrenorul și preparatorul fizic al adversarilor noștri ne-au amenințat că ne vor bate la vestiare. Tenisul este un sport atât de sensibil... totul doar pentru că m-am mișcat și i-am lovit cu o minge de tenis", a scris Kyrgios.
Sam Groth a vorbit și el despre acest episod în direct la Nine, confirmând: "Thanasi mi-a trimis un mesaj și a spus că Nick a fost atacat în vestiar de preparatorul fizic al lui Pavic și, evident, nu au fost foarte fericiți. Pe de altă parte, Mektic și Pavic sunt echipa numărul unu în lume, capii de serie numărul 1. Nu au acceptat ce se întâmplă cu fanii din tribune, nu au acceptat ce se întâmplă cu Nick și cred că este puțin exagerat ce au făcut", a spus Groth.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Nitto ATP Finals
Horia Tecău și Kevin Krawietz au debutat cu înfrângere la Turneul Campionilor 2021
14/11/2021 LA 12:07
Nitto ATP Finals
Aflat la Turneul Campionilor, Horia Tecău și-a anunțat retragerea din tenis, la 36 de ani
14/11/2021 LA 11:38