Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios, amenințat cu bătaia la Australian Open 2022: "Ne-au atenționat că ne vor bate la vestiar"

Irina Aldea

Publicat 22/01/2022 la 02:15 GMT+2

Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis au produs surpriza vineri pe tabloul de dublu masculin, acolo unde i-au eliminat pe principalii favoriți, Nikola Mektic și Mate Pavic.

Nick Kyrgios

Credit imagine: Getty Images

Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis s-au calificat vineri în optimile de finală ale probei de dublu la Australian Open după ce au trecut de cuplul Nikola Mektic / Mate Pavic, principalii favoriți la câștigarea titlului la Melbourne. Australienii s-au impus în minimum de seturi, scor 7-6 (8), 6-3, după o oră și 36 de minute de joc.
Disputa a continuat și după meci, potrivit lui Nick Kyrgios, care i-a acuzat pe antrenorii adversarilor că i-a amenințat cu bătaia pe el și pe colegul său, Thanasi Kokkinakis. Kyrgios și Kokkinakis, care au fost amândoi eliminați de pe tabloul de simplu, au avut parte de o susținere nebună din tribune, dar adversarii lor nu au fost tocmai încântați de atmosfera creată de fanii gălăgioși.

Kyrgios și Kokkinakis, amenințați cu bătaia la Australian Open

La câteva ore după meciul din turul secund, Nick Kyrgios a relatat întâmplarea pe contul personal de Twitter: "Vă anunț că după spectacolul de ieri de la dublu antrenorul și preparatorul fizic al adversarilor noștri ne-au amenințat că ne vor bate la vestiare. Tenisul este un sport atât de sensibil... totul doar pentru că m-am mișcat și i-am lovit cu o minge de tenis", a scris Kyrgios.
Sam Groth a vorbit și el despre acest episod în direct la Nine, confirmând: "Thanasi mi-a trimis un mesaj și a spus că Nick a fost atacat în vestiar de preparatorul fizic al lui Pavic și, evident, nu au fost foarte fericiți. Pe de altă parte, Mektic și Pavic sunt echipa numărul unu în lume, capii de serie numărul 1. Nu au acceptat ce se întâmplă cu fanii din tribune, nu au acceptat ce se întâmplă cu Nick și cred că este puțin exagerat ce au făcut", a spus Groth.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo