Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adversarii lui Djokovic, "încolțiți"? "Să nu mai refuze să lase un tip de 36 de ani să domine tenisul scandalos"

Maria Olteanu

Actualizat 25/01/2024 la 22:49 GMT+2

Novak Djokovic și Jannik Sinner se vor înfrunta în prima semifinală de la Australian Open 2024. Înaintea acestui joc, sârbul pornește favorit, dar italianul are de partea sa rezultatele ultimelor meciuri directe. Marc Rosset se arată puțin dezamăgit de atitudinea arătată de adversarii sârbului, care acceptă destul de ușor înfrângerile în fața multiplului campion.

Novak Djokovic "zburdă" cu Taylor Fritz și ajunge în cea de-a 11-a semifinală la Melbourne

Novak Djokovic și Jannik Sinner se vor întâlni la Melbourne, în semifinalele Australian Open, vineri dimineață, nu mai devreme de ora 5:30 (ora României) și în direct pe Eurosport, într-un meci care se anunță extrem de interesant, mai ales ținând cont de precedentele dueluri dintre cei doi, de la Turneul Campionilor și Cupa Davis.
Betano - Australian Open 2024
Toată emoția de la Australian Open de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Ambii au avut parcursuri extrem de solide până în această fază a competiției. Djokovic, chiar dacă a început mai greu turneul, pierzând set în primele confruntări, a evoluat excelent în ultimele meciuri. De partea cealaltă, Sinner are o doză de curaj uriașă, ceea ce s-a văzut și în jocul său.
Sârbul pornește indiscutabil favorit înaintea acestei confruntări, având în vedere locul în clasament și experiența sa. Sinner este însă un jucător care îi poate pune probleme serioase în orice moment.
Fost număr 9 mondial și medaliat cu aur în proba de simplu la Jocurile Olimpice de la Barcelona în 1992, Marc Rosset, a analizat situația din circuitul masculin și supremația uriașă a multiplului campion sârb.

Marc Rosset are mai multe pretenții de la adversarii lui Djokovic

Întrebat de L'Équipe despre dominația lui Novak Djokovic la vârsta de 36 de ani, elvețianul a trecut direct la subiect, spunând că rivalii săi actuali pur și simplu nu sunt încă la același nivel cu Roger Federer și Rafael Nadal.
"Nu cred că Djokovic joacă un tenis mai bun decât în urmă cu doi ani. Cred doar că în urmă cu cinci, șase ani, tipi ca Nadal și Federer jucau de la 1 ianuarie la 31 decembrie destul de constant.
Acei tipi erau fie semifinaliști, fie finaliști. Djokovic nu îi mai are pe acei jucători în fața lui.
Băieții joacă foarte bine. Dar joacă bine tot timpul anului? Nu. Este nivelul său de tenis consistent în fiecare zi? Nu. A avut Alcaraz un sezon de la 1 ianuarie la 31 decembrie jucând la același nivel în fiecare meci? Nu.
Mi-ar plăcea să văd rivali care refuză să lase un jucător de 36 de ani să domine tenisul în mod scandalos, care să își spună că depinde de ei să preia conducerea.", a susținut Marc Rosset.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo