Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios se compară cu Rafa Nadal, după retragerea ibericului de la Australian Open 2024: "Mi-a fost teamă"

Maria Olteanu

Publicat 07/01/2024 la 16:16 GMT+2

Rafael Nadal nu va participa la Australian Open în acest an, în urma accidentării pe care a acuzat-o încă de la turneul de la Brisbane. Nick Kyrgios, și el accidentat de foarte mult timp, s-a pus în pielea spaniolului, explicând că i-a fost frică să se întoarcă pe teren, tocmai pentru că a simțit că mai are nevoie de timp pentru asta.

Nadal vs Kyrgios

Credit imagine: Eurosport

Rafa Nadal nu va juca la Australian Open 2024 în urma unor probleme musculare pe care le-a acuzat după partidele de la Brisbane. Ibericul ratează astfel șansa să revină la turneul unde s-a accidentat anul trecut și unde a triumfat în urmă cu doi ani.
"Matadorul" a anunțat în urmă cu câteva ore că are o micro-ruptură la un mușchi în urma turneului de la Antipozi la care a participat, însă zona afectată nu este aceeași de anul trecut. Astfel, accidentarea sa inițială nu a recidivat, iar fanii săi pot răsufla ușurați pentru moment.
Nick Kyrgios, și el accidentat de foarte mult timp, nu și-a anunțat încă revenirea în circuit. După anunțul retragerii lui Nadal de la primul turneu de Grand Slam al anului, australianul a putut să se compare cu multiplul campion spaniol și să scrie de teama sa de revenire pe teren, atâta timp cât simte că nu s-a recuperat complet.
"Îl compătimesc pe Rafa, sper să se recupereze repede, asta a fost teama și pentru mine, să mă întorc un pic prea repede....", a scris Nick, pe contul său de Twiiter, după ce Nadal a anunțat că nu va participa la Australian Open.
Citește și:

Nadal a anunțat că nu va participa la Australian Open

"Bună tuturor, în timpul ultimului meci al meu de la Brisbane am avut o mică problemă la un mușchi care m-a înrgijorat, după cum știți. Odată ce am ajuns la Melborune am avut ocazia de a face un RMN și am o micro-ruptură la un mușchi, nu în același loc în care am avut și accidentarea, deci asta e o veste bună.
Acum nu sunt pregătit să joc la nivelul maxim de exigență în meciuri de 5 seturi. Astfel, voi zbura înapoi în Spania ca să mă văd cu doctorul meu, pentru tratament și odihnă.
Am muncit din greu de-a lungul anului pentru această revenire și după cum am menționat mereu, obiectivul meu este să fiu la nivelul meu maxim în 3 luni. În ciuda veștilor triste pentru mine legate de neputința de a juca în fața mulțimii fantastice de la Melbourne, asta nu e o veste foarte proastă, iar noi rămânem pozitivi în privința evoluției pentru restul sezonului.
Chiar voiam să joc în Australia și am avut șansa să joc câteva meciuri care m-au făcut foarte fericit și pozitiv. Mulțumesc pentru toată susținerea și ne vedem curând! Rafa", a scris "Matadorul" pe rețelele sociale.
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
picture

Australian Open 2024 se vede în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport (14-28 ianuarie)

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo