Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a efectuat ultimul antrenament la Complexul Olimpic de la Izvorani înainte de a decola spre Australia, acolo unde va fi una dintre principalele atracții ale unui mini-turneu demonstrativ la Adelaide, alături de Serena Williams, Naomi Osaka, Novak Djokovic, Rafael Nadal și Dominic Thiem.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Simona Halep trebuie să ajungă în Australia cu două săptămâni înainte pentru a se carantina timp de 14 zile la Adelaide. După turneul demonstrativ la care va lua parte în orașul natal al lui Darren Cahill, campioana noastră va pleca spre Melbourne, acolo unde va disputa un turneu premergător Australian Open 2021, o competiție de 500 de puncte în același complex cu al turneului de Grand Slam.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
ACUM O ORĂ

Simona Halep, ultimul antrenament înainte de plecarea în Australia

Favorită numărul doi la Melbourne, Simona a avut un dialog pe contul oficial de Instagram cu al ei antrenor australian, Darren Cahill: "Ultimul (n.r. antrenament) înainte de Australiaaaa...Darren, venim", a scris Simona Halep pe contul personal de Instagram. Răspunsul antrenorului australian nu s-a lăsat prea mult așteptat, Darren precizându-i Simonei că soarele o așteaptă.
Australian Open se va desfășuta în perioada 8-21 februarie 2021, în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player. Simona Halep va fi a doua favorită de pe tabloul de simplu feminin. La ediția de anul trecut, Simona Halep a ajuns până în semifinale, acolo unde a fost învinsă după un meci intens de Garbine Muguruza. Cel mai bun rezultat al Simonei la Melbourne a fost consemnat în 2018, atunci când a disputat marea finală în compania danezei retrase între timp, Caroline Wozniacki. Aceasta din urmă s-a impus după un meci maraton.
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
IERI LA 18:11
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
IERI LA 11:44