Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum s-a relaxat Simona Halep înainte de meciul cu Alize Cornet din optimile Australian Open 2022

Eurosport
DeEurosport

Publicat 23/01/2022 la 15:01 GMT+2

Simona Halep s-a calificat în optimile Australian Open, unde o va întâlni luni dimineață, după ora 4, pe Alize Cornet. Înaintea acelui meci, românca s-a relaxat, ieșind la o plimbare pe străzile din Melbourne.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a avut parte de o zi liberă înainte de meciul cu Alize Cornet, din optimile de finală ale primului turneu de Grand Slam din 2022, Australian Open. Românca s-a relaxat și le-a arătat și fanilor ei cum și-a umplut timpul.
Sportiva în vârstă de 30 de ani și-a început ziua de duminică într-o manieră pozitivă, îndemnându-și pe contul ei de Instagram urmăritorii să fie recunoscători pentru fiecare zi în care se trezesc. Ulterior, Simona Halep a mers la o plimbare prin Melbourne, postând mai multe fotografii la InstaStory.
Simona Halep, la plimbare prin Melbourne
Simona Halep, la plimbare prin Melbourne
Citește și:

Simona Halep - Alize Cornet, în optimile Australian Open 2022

Simona Halep a obținut sâmbătă dimineață calificarea în optimile de finală la Australian Open, după ce a trecut de Danka Kovinic, locul 98 WTA, în minimum de seturi, scor 6-2, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 5 minute de joc.
În continuare, Simona Halep se va duela la Melbourne pentru un loc în sferturi cu Alize Cornet. Întâlnirea de la Australian Open 2022 va fi a 5-a dintre cele două sportive, franțuzoaica având avantaj la "directe", unde conduce cu 3-1. Totuși, ultima lor confruntare directă a avut loc în 2015, pe zgura de la Madrid, acolo unde Cornet s-a impus în minimum de seturi, scor 7-6, 6-3, provocând la acel moment o mare surpriză.
Meciul dintre Halep și Cornet se va disputa luni dimineață, nu înainte de ora 4, ora României. Dacă va trece de franțuzoaică, Simo se va duela pentru un loc în semifinale cu învingătoarea meciului dintre Elise Mertens și Danielle Collins.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţia Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo