Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fostul antrenor al lui Federer, verdict clar înainte de AO: "Nadal câștigă dacă nu dă de Djokovic"

Irina Aldea

Actualizat 13/01/2021 la 15:49 GMT+2

Australian Open 2021 debutează azi cu meciurile din calificări. Începând din 8 februarie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, vom urmări împreună meciurile de pe tabloul principal al primului turneu de Grand Slam al anului.

test

Credit imagine: Eurosport

Paul Annacone, fostul antrenor al lui Roger Federer, și Lindsay Davenport, au vorbit recent depsre șansele lui Rafael Nadal de a cuceri titlul la Australian Open 2021. Spaniolul are șansa la Melbourne de a deveni cel mai titrat jucător de tenis din istorie, întrecându-l pe marele lui rival, Roger Federer, care are în prezent 20 de titluri majore în palmares, dar care nu va fi prezent în Australia pentru a încerca să cucerească titlul.
test
Annacone este de părere că Nadal poate câștiga marele trofeu dacă în finală va întâlni pe oricine altcineva în afara lui Novak Djokovic. Campionul sârb a câștigat cele mai multe titluri majore la Australian Open în întreaga sa carieră, 8 la număr, față de 1 la Roland Garros, 5 la Wimbledon și 3 la US Open.

Cum poate Rafael Nadal să câștige titlul la Australian Open 2021

Într-o intervenție televizată la Tennis Channel, Annacone a declarat că doar Novak Djokovic și Roger Federer sunt mai buni pe suprafață dură decât Rafael Nadal. Potrivit americanului, Nadal este al doilea favorit anul acesta să câștige la Australian Open, după liderul mondial din ATP, Novak Djokovic.
"Gândesc foarte simplu, Rafa este puțin mai slab pe hard decât Novak mai ales, dar și decât Roger pe suprafață dură rapidă. Însă e mai bun decât oricine altcineva pe această suprafață. Dacă îl va întâlni pe Novak la finalul competiției în Australian, nu pot paria pe el, însă dacă joacă cu oricine altcineva, e clar favorit. Cel mai important aspect pentru Nadal este să treacă fără bătăi de cap de prima săptămână de concurs, apoi îi va fi mai ușor", a spus Annacone pentru sursa citată.
Australian Open va fi transmis în direct și în exclusivitate pe canalele Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo