Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

LIVE BLOG Români la Australian Open – Ziua 1 | Primul mare turneu al anului, în direct pe Eurosport

Irina Aldea

Actualizat 20/01/2020 la 05:00 GMT+2

Primul turneu de Grand Slam al anului va debuta pe 20 ianuarie la Melbourne, în direct pe Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport Player.

Sorana Cirstea | Tennis | ESP Player Feature

Credit imagine: Getty Images

În cele ce urmează vom descoperi împreună desfășurarea evenimentelor în care româncele sunt implicate la marele turneu de la Melbourne.
  • Sorana Cîrstea se impune în primul tur în fața Barborei Strycova și se califică în turul secund la Australian Open, acolo unde o va întâlni pe câștigătoarea dintre Venus Williams și Coco Gauff! Sorana s-a impus cu scorul de 6-2, 7-6.
  • Sorana Cîrstea câștigă primul set al întâlnirii cu Strycova, scor 6-2, după 37 de minute de joc!
  • Sorana Cîrstea obține primul break al meciului cu Strycova!
  • Sorana începe la serviciu!
  • Începe în curând partida dintre Sorana și Barbora Strycova!
  • Paula Badosa se impune în fața Johannei Larrson, scor 6-1, 6-0, după doar 57 de minute de joc! Pe acel teren va intra în câteva minute Sorana Cîrstea pentru meciul din turul întâi cu Barbora Strycova!
---
Cea de-a 108-a ediție a Australian Open începe în forță cu prima zi de concurs la Melbourne. România are o singură reprezentantă în prima zi a turneului major de la Antipozi. Este vorba despre Sorana Cîrstea (72 WTA), care o va întâlni în jurul orei 3.30, ora României, pe Barbora Strycova, favorita numărul 32 pe tabloul principal feminin. Meciul dintre cele două este programat pe terenul numărul 22, al doilea al zilei, după Badossa - Larsson.
Jucătoarea de tenis din Cehia conduce cu 1-o la întâlnirile directe. Ea s-a impus anul trecut pe zgura de la Istanbul, scor 6-1, 1-6, 6-3. Marți, programul va fi mult mai darnic din punct de vedere al meciurilor în care româncele sunt implicate. Simona Halep o va întâlni în a doua zi de concurs pe Jennifer Brady, Irina Begu pe Kiki Bertens, iar Monica Niculescu pe Alize Cornet.

Sorana Cîrstea dă drumul visului românesc de la Melbourne

Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo