Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dezvăluirea care îi face cinste Simonei Halep. Ce a spus Sabalenka, după victoria împotriva ei

Cristian Mihală

Publicat 16/01/2020 la 10:26 GMT+2

Aryna Sabalenka a vorbit la superlativ de Simona Halep, după victoria din sferturile de la adelaide, scor 6-4, 6-2. Sportiva din Belarus a recunoscut că în setul 2, deși a condus cu 5-0, s-a temut ca învingătoarea de la Wimbledon poate reveni.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Fără set câștigat contra Simonei Halep, Sabalenka i-a administrat o înfrângere drastică sportivei noastre. După meci, sportiva din Belarus a vorbit frumos despre campioana din Constanța, menționând că nici la 5-0 în setul secund nu a fost sigură de victorie. Asta spune multe despre cum e percepută Simo în circuit. Cea mai constantă jucătoare din ultimii 6 ani, românca e cunoscută pentru faptul că nu renunță niciodată și are o putere mentală impresionantă.
"A fost un meci foarte greu, Simona a jucat bine. Am rămas concentrată pe ce aveam de făcut, am trăit momentul, nu m-am gândit la alte lucruri. A fost grozav că au venit atâția spectatori să ne urmărească și le mulțumesc pentru asta.
Știam că ea va lupta până la final, nu contează care era scorul. Când conduceam cu 5-0, mă așteptam, într-un fel, că ea va încerca să facă tot ce e posibil pentru a reveni în meci. Nu am fost dezamăgită că am pierdut apoi două game-uri la rând. Asta m-a ajutat să rămân în meci și să nu-mi pierd concentrarea.
Sunt fericită pentru această victorie, mai ales că vine împotriva unei mari luptătoare, așa cum e Simona Halep", a declarat Sabalenka, potrivit site-ului oficial al WTA.

Sabalenka, în semifinale, Halep se pregătește de Melbourne

În continuare, Aryna Sabalenka o va întâlni în semifinale la Adelaide pe Dayana Yastremska, cea care a trecut în sferturile de finală de Donna Vekic, scor 6-4, 6-3, după o oră și nouă minute de joc. De partea cealaltă, Simona va merge ditrect la Melbourne, acolo unde urmează să dispute primul turneu major al anului, Australian Open. În această dimineață, sportiva noastră și-a aflat traseul de la "Openul vesel".
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo