Jucătoarea de 23 de ani originară din Townsville, Australia, a ajuns la cea mai bună clasare a sa în circuitul WTA, 119, anul trecut, în februarie după ce a învins două adversare din top 65 pentru a ajunge în sferturile de finală de la Hobart International.
Tot în 2020 ea a câștigat patru titluri UTR Pro Tennis Series în Brisbane și a ajuns pentru a doua oară pe tabloul principal de la US Open. Cabrera a mai participat de trei ori la Australian Open (2017, 2018, 2020) însă nu a trecut niciodată de prima rundă. De asemenea, la Wimbledon și Roland Garros nu a trecut niciodată de calificări.
Australian Open
Simona Halep, inclusă în TOP 5 cele mai spectaculoase momente de la Australian Open 2021
25/02/2021 LA 12:39

Cabrera a avut un 2020 de coșmar

Chiar dacă anul trecut ea a ajuns până pe locul 119, ea a avut parte de un adevărat coșmar în ceea ce privește viața personală. Antrenorul ei din copilărie, Wayne Hannah, a murit neașteptat în iulie.
Doar câteva luni mai târziu, tatăl ei, Ronnie, a murit din cauza unui cancer.
”A fost un mare șoc pentru mine să-mi pierd tatăl. A fost o perioadă foarte dificilă, dar am avut mulți oameni care m-au susținut. Dacă e ceva ce pot învăța din asta, este că mereu trebuie să mă asigur că am lângă mine persoanele apropiate, cărora le pasă de mine și mă vor ajuta”, a declarat ea.
Cabrera a vorbit și despre participarea din acest an la Australian Open: ”Sunt foarte entuziasmată. Am aflat cu câteva zile înainte de ziua mea de wildcard, așa că a fost un cadou minunat”.
Australian Open
Australian Open | Djokovic - Medvedev. Sârbul nu se teme de noua generație! Ce a spus despre rus
20/02/2021 LA 18:59
Australian Open
Australian Open | Medvedev s-a amuzat pe Twitter, după victoria cu Tsitsipas: "Să fim serioși!"
19/02/2021 LA 16:57