"Am făcut un joc bun, nu pot spune că sunt dezamăgită de mine. Poate că sunt dezamăgită de atitudinea pe care am avut-o pe tot parcursul turneului, dar voi lucra la asta și voi reveni mai puternică.
Accept că m-a bătut. Dacă aș fi putut fi mai bună la serviciu, aș fi avut șanse mult mai multe. Am avut un joc bun la retur, dar nici ea nu a servit atât de puternic, a schimbat modul în care a servit. Problema mea a fost serviciul, a fost cheia și asta nu mi-a ieșit.
Ea s-a mișcat bine în teren, e în formă bună. A jucat foarte bine, ca de fiecare dată, de altfel. A alergat mai mult spre minge astăzi. Loviturile ei sunt puternice, iar faptul că se mișcă și mai bine, e un mare avantaj pentru ea”, a declarat Halep.
Australian Open
Simona Halep, inclusă în TOP 5 cele mai spectaculoase momente de la Australian Open 2021
25/02/2021 LA 12:39

Highlights | Serena Williams - Simona Halep

Simona Halep la Australian Open. Simo este dezamăgită de atitudinea sa negativă

”Sunt puțin frustrată, m-am plâns prea mult, am fost prea negativă pe teren. Dar, din punct de vedere al jocului, simt că am făcut o treabă bună. Am încredere, dar trebuie să lucrez pentru a reveni la o formă bună din punct de vedere psihologic.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Am simțit presiunea aici, după atâtea luni fără meci oficial. Nu știam la ce să mă aștept, a fost tensiune și probabil că n-am știut cum s-o gestionez”, a precizat ea.
Australian Open
Australian Open | Djokovic - Medvedev. Sârbul nu se teme de noua generație! Ce a spus despre rus
20/02/2021 LA 18:59
Australian Open
Australian Open | Medvedev s-a amuzat pe Twitter, după victoria cu Tsitsipas: "Să fim serioși!"
19/02/2021 LA 16:57