Sorana Cîrstea părăsește turneul de la Australian Open în turul al treilea, învinsă de a 19-a favorită a tabloului, Marketa Vondrousova, după o oră și 25 de minute de joc. Românca nu a reușit să repete evoluția inspirată din partida cu Petra Kvitova, terminând meciul cu număr dublu de greșeli neforțate față de lovituri câștigătoare (38-19).
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Vondrousova a rupt echilibrul duelului după al treilea game al partidei, speculând fragilitatea reverului Soranei. Cîrstea a avut șansele ei, a atacat, însă cu procentaj de reușită redus: 11 din 28 atacuri la fileu per total în partidă și o singură minge de break convertită, nereușind să ducă până la capăt revenirea din setul secund, când a egalat de la 2-4. De partea cealaltă, Vondrousova își trece în cont prima prezență în săptămâna a doua la Australian Open.
Australian Open
Simona Halep, inclusă în TOP 5 cele mai spectaculoase momente de la Australian Open 2021
25/02/2021 LA 12:39

Australian Open | Rezumatul partidei dintre Marketa Vondrousova și Sorana Cirstea

Sorana Cîrstea pentru Eurosport după eliminarea de la Australian Open

”Am început cam greu meciul, am făcut multe greșeli, am simțit că meciul a fost în mâna mea, dar nu am reușit să câștig momentele importante, aici s-a făcut diferența la 4-4 am avut câteva mingi pentru game, la 5-4 pentru ea am avut minge de break, cred că aici s-a jucat pentru că începusem deja să mă simt mai bine pe teren, dar nu am reușit să iau setul doi și acolo s-a terminat meciul”, a declarat Sorana Cîrstea pentru Eurosport după partidă.
”Cred că joc mult mai bine, am progresat, sunt pe un drum ascendent, îmi pare rău că n-am reușit să-mi fructific șansele astăzi, însă clar a fost o călătorie pozitivă, de pe care pot să construiesc foarte mult”, a adăugat ea.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Australian Open
Australian Open | Djokovic - Medvedev. Sârbul nu se teme de noua generație! Ce a spus despre rus
20/02/2021 LA 18:59
Australian Open
Australian Open | Medvedev s-a amuzat pe Twitter, după victoria cu Tsitsipas: "Să fim serioși!"
19/02/2021 LA 16:57