Nick Kyrgios a câștigat confortabil primul set al meciului și a părut să controleze partida fără probleme, mai ales după primul timeout medical cerut, mișcare care a părut să îl scoată complet din ritm pe Khachanov, însă rusul și-a făcut singur viața grea cu prea multe greșeli neforțate.
A urmat apoi al doilea set, pe care australianul l-a câștigat cu 7-6. După un tiebreak plin de servicii excelente și passing-uri extraordinare, deznodământul a fost stabilit de două puncte: un drop shot al lui Kyrgios la 4-4 și apoi un punct lung la 5-5 când australianul a rămas calm și l-a mutat pe rus pe tot terenul până a forțat eroarea.
Australian Open
Simona Halep, inclusă în TOP 5 cele mai spectaculoase momente de la Australian Open 2021
25/02/2021 LA 12:39
Rusul a ieșit apoi la rampă și după ce a salvat o minge de meci, a câștigat al treilea set, tot la tiebreak. Setul numărul patru nu avea cum să se decidă decât în aceeași măsură, partida devenind una extrem de echilibrată. Era 2-2 așadar și urma decisivul.
Khachanov a luptat impresionant pe toată durata partidei, însă Kyrgios a câștigat tot la tiebreak decisivul iar singura diferență dintre cei doi a fost dată de curajul nebunesc al lui Kyrgios, care nu a ezitat, în stilul caracteristic, să riște mereu când a avut ocazia iar de această dată a fost răsplătit pe măsură.
Un meci extrem de dificil pentru Kyrgios, care merge mai departe iar în optimi va da de liderul mondial Rafael Nadal.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
Australian Open | Djokovic - Medvedev. Sârbul nu se teme de noua generație! Ce a spus despre rus
20/02/2021 LA 18:59
Australian Open
Australian Open | Medvedev s-a amuzat pe Twitter, după victoria cu Tsitsipas: "Să fim serioși!"
19/02/2021 LA 16:57