Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios se califică mai departe după un meci dramatic cu Khachanov. Urmează duelul cu Nadal

Vlad Dumitrescu

Actualizat 25/01/2020 la 14:51 GMT+2

Australianul Nick Kyrgios (nr. 26 mondial) l-a eliminat după un meci dramatic în cinci seturi, care a avut patru tiebreak-uri, pe numărul 17 mondial, rusul Karen Khachanov.

Nick Kyrgios - Australian Open 2020

Credit imagine: Getty Images

Nick Kyrgios a câștigat confortabil primul set al meciului și a părut să controleze partida fără probleme, mai ales după primul timeout medical cerut, mișcare care a părut să îl scoată complet din ritm pe Khachanov, însă rusul și-a făcut singur viața grea cu prea multe greșeli neforțate.
A urmat apoi al doilea set, pe care australianul l-a câștigat cu 7-6. După un tiebreak plin de servicii excelente și passing-uri extraordinare, deznodământul a fost stabilit de două puncte: un drop shot al lui Kyrgios la 4-4 și apoi un punct lung la 5-5 când australianul a rămas calm și l-a mutat pe rus pe tot terenul până a forțat eroarea.
Rusul a ieșit apoi la rampă și după ce a salvat o minge de meci, a câștigat al treilea set, tot la tiebreak. Setul numărul patru nu avea cum să se decidă decât în aceeași măsură, partida devenind una extrem de echilibrată. Era 2-2 așadar și urma decisivul.
Khachanov a luptat impresionant pe toată durata partidei, însă Kyrgios a câștigat tot la tiebreak decisivul iar singura diferență dintre cei doi a fost dată de curajul nebunesc al lui Kyrgios, care nu a ezitat, în stilul caracteristic, să riște mereu când a avut ocazia iar de această dată a fost răsplătit pe măsură.
Un meci extrem de dificil pentru Kyrgios, care merge mai departe iar în optimi va da de liderul mondial Rafael Nadal.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo