Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Organizatorii Australian Open se așteaptă ca jucătorii importanți să participe la turneul amânat

Vlad Dumitrescu

Actualizat 20/12/2020 la 13:18 GMT+2

Ediția din 2021 a Australian Open va începe mai târziu, pe 8 februarie, dar organizatorii sunt convinși că la turneu vor participa toți jucătorii importanți din lumea tenisului.

Roger Federer

Credit imagine: Getty Images

Organizatorii Australian Open sunt încrezători că vom avea parte de toți jucătorii importanți la primul turneu de Grand Slam din 2021, transmis în direct pe canalele Eurosport. Printre aceștia și se va afla și Roger Federer.
Tennis Australia și guvernul local din statul Victoria au confirmat că turneul a fost amânat cu trei săptămâni și va începe pe 8 februarie, după mai multe negocieri privind regulile care vor fi impuse pentru a opri răspândirea coronavirusului.

Toți jucătorii importanți sunt așteptați la Australian Open 2021

”Toți jucătorii din lume s-au angajat să vină în Australian. Bineînțeles, fiind startul sezonului, orice se poate întâmpla, dar există acest angajament. Fiecare jucător, inclusiv Roger, s-a angajat să vină”, a declarat directorul turneului Craig Tiley.
Prezența lui Federer era sub semnul întrebării după ce a trecut prin două operații la genunchi în 2020 și a ratat mare parte din sezon. Elvețianul de 39 de ani a declarat pentru presa locală luna trecută că recuperarea sa era în întârziere, însă Tiley a declarat că a discutat cu Roger, care a început deja antrenamentele de presezon în Dubai. Astfel, startul întârziat îl favorizează pe Federer.
”Ne-a transmis că data de 8 februarie este una mai potrivită pentru el în ceea ce privește pregătirile pentru Australian Open. Dar va depinde de cum va răspunde la operație, în următoarele două, trei săptămâni”, a precizat Tiley.
Deși planurile rămân predispuse la schimbări din cauza COVID-19, Tiley se așteaptă ca fanii să fie prezenți în tribune: ”Ne așteptăm la un număr semnificativ de fani. În jur de 50% din capacitate”.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo