Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale Australian Open în două seturi (3-6, 3-6) de către Serena Williams, favorita numărul 10. Americanca a făcut un meci foarte bun, chiar dacă presărat în anumite momente cu erori neforțate.
După meci, Simona a stat de vorbă cu Eurosport și a vorbit, printre altele, despre principalii favoriți pentru câștigarea trofeului de la Melbourne.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
Australian Open
Simona Halep, inclusă în TOP 5 cele mai spectaculoase momente de la Australian Open 2021
25/02/2021 LA 12:39

Simona Halep la Australian Open. Pe cine vede favoriți să câștige trofeul

”Este foarte greu să spun. Cred că o șansă importantă o au Osaka și Serena, chiar dacă joacă una împotriva celeilalte în următorul meci. Dar așa cum a fost și anul trecut, consider că e deschis, orice jucătoare are o șansă să câștige. La băieți, cred că Nadal și Djokovic au o șansă în plus”, a afirmat românca.

Simona Halep la Australian Open. Interviu exclusiv Eurosport

Interviu exclusiv cu Simona Halep după eliminarea de la Australian Open

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN. SIMO CONSIDERĂ CĂ SERVICIUL A TRĂDAT-O

”A fost un meci foarte bun făcut de Serena, a jucat un tenis foarte bun și a meritat să câștige astăzi. Într-adevăr, serviciul meu nu a fost destul de puternic, am greșit mult cu primul serviciu și nu prea am deranjat-o cu nimic”, a declarat Halep pentru Eurosport.
”Am fost aproape chiar dacă scorul nu arată asta foarte mult, cred că am jucat bine din spatele terenului, m-am mișcat bine, dar când a trebuit să calc accelerația, nu am făcut-o. Iar cu Serena este greu să îți creezi un avantaj dacă nu joci bine”, a completat ea.
Australian Open
Australian Open | Djokovic - Medvedev. Sârbul nu se teme de noua generație! Ce a spus despre rus
20/02/2021 LA 18:59
Australian Open
Australian Open | Medvedev s-a amuzat pe Twitter, după victoria cu Tsitsipas: "Să fim serioși!"
19/02/2021 LA 16:57