Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale Australian Open în două seturi (3-6, 3-6) de către Serena Williams, favorita numărul 10. Americanca a făcut un meci foarte bun, chiar dacă presărat în anumite momente cu erori neforțate.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
De cealaltă parte, Halep a avut o ocazie importantă de a reveni în joc în setul al doilea însă campioana de la Wimbledon nu a reușit să profite după ce la 3-3 a salvat cinci mingi de break. Puterea psihologică a Serenei a ieșit la iveală și în cele din urmă americanca, deținătoare a 23 de turnee de Grand Slam, s-a impus.
Australian Open
Simona Halep, inclusă în TOP 5 cele mai spectaculoase momente de la Australian Open 2021
25/02/2021 LA 12:39
Halep a oferit un interviu pentru Eurosport după partidă în care a analizat ce nu a mers în meciul cu Serena.

Highlights | Serena Williams - Simona Halep

Simona Halep la Australian Open. Simo consideră că serviciul ”a trădat-o”

”A fost un meci foarte bun făcut de Serena, a jucat un tenis foarte bun și a meritat să câștige astăzi. Într-adevăr, serviciul meu nu a fost destul de puternic, am greșit mult cu primul serviciu și nu prea am deranjat-o cu nimic”, a declarat Halep pentru Eurosport.
”Am fost aproape chiar dacă scorul nu arată asta foarte mult, cred că am jucat bine din spatele terenului, m-am mișcat bine, dar când a trebuit să calc accelerația, nu am făcut-o. Iar cu Serena este greu să îți creezi un avantaj dacă nu joci bine”, a completat ea.
Australian Open
Australian Open | Djokovic - Medvedev. Sârbul nu se teme de noua generație! Ce a spus despre rus
20/02/2021 LA 18:59
Australian Open
Australian Open | Medvedev s-a amuzat pe Twitter, după victoria cu Tsitsipas: "Să fim serioși!"
19/02/2021 LA 16:57