Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep la Australian Open. Românca a explicat de ce a pierdut meciul cu Serena

Vlad Dumitrescu

Actualizat 16/02/2021 la 16:23 GMT+2

Într-un interviu acordat exclusiv Eurosport, Simona Halep a analizat partida din sferturile de finală ale Australian Open împotriva Serenei Williams.

Serena Williams - Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale Australian Open în două seturi (3-6, 3-6) de către Serena Williams, favorita numărul 10. Americanca a făcut un meci foarte bun, chiar dacă presărat în anumite momente cu erori neforțate.
Australian Open - UNIBET
De cealaltă parte, Halep a avut o ocazie importantă de a reveni în joc în setul al doilea însă campioana de la Wimbledon nu a reușit să profite după ce la 3-3 a salvat cinci mingi de break. Puterea psihologică a Serenei a ieșit la iveală și în cele din urmă americanca, deținătoare a 23 de turnee de Grand Slam, s-a impus.
Halep a oferit un interviu pentru Eurosport după partidă în care a analizat ce nu a mers în meciul cu Serena.
picture

Highlights | Serena Williams - Simona Halep

Simona Halep la Australian Open. Simo consideră că serviciul ”a trădat-o”

”A fost un meci foarte bun făcut de Serena, a jucat un tenis foarte bun și a meritat să câștige astăzi. Într-adevăr, serviciul meu nu a fost destul de puternic, am greșit mult cu primul serviciu și nu prea am deranjat-o cu nimic”, a declarat Halep pentru Eurosport.
”Am fost aproape chiar dacă scorul nu arată asta foarte mult, cred că am jucat bine din spatele terenului, m-am mișcat bine, dar când a trebuit să calc accelerația, nu am făcut-o. Iar cu Serena este greu să îți creezi un avantaj dacă nu joci bine”, a completat ea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo