Novak Djokovic a rămas iar fără viză, a fost trimis într-un centru de detenţie din Melbourne şi va afla mâine dacă participă sau nu la Australian Open 2022. Presa de la Antipozi susţine că sunt şanse mult mai mici de această dată ca Nole să primească iar viza.
Dacă cei mai mulţi jucători din ATP nu au dorit să comenteze subiectul "Djokovic", Nadal şi Tsitsipas au lăsat să se înţeleagă faptul că sârbul primeşte ce merită. El ar fi putut să se vaccineze şi să evite tot acest circ creat, însă a ales să meargă pe o variantă în care au apărut o mulţime de suspiciuni şi de lucruri care nu se leagă.
Nu există foarte mulţi sportivi care să îi fi luat partea lui Nole, însă Kyrgios face excepţie. Deşi nu a fost niciodată un prieten al lui Djokovic, pe care l-a criticat în multe rânduri, de această dată rebelul Nick are o opinie clară. Cu toate că australienii nu îl doresc pe Nole la Melbourne, Kyrgios nu doar că îşi doreşte să îl vadă în arene pe sârb, dar e gata să poarte un tricou în cinstea lui.
Tenis
Veste teribilă pentru Novak Djokovic! 2022 se anunţă cel mai greu an al carierei
ACUM 10 ORE
"Oameni precum Tsitsipas și Nadal mă enervează. Evident că toată lumea are o părere acum. Și e în regulă, până la un punct. Imaginaţi-vă doar ce simte Novak Djokovic. Și el este om. Cu toții îl tratăm ca pe Novak Djokovic, nu ca pe o ființă umană. Probabil vrea un pic de susţinere de la noi, ceilalti jucatori. Şi l-a primit de la mine. Voi purta pentru el un tricou cu sloganul "Let's go" în parcul de la Melbourne", a dezvăluit Kyrgios în timpul unui podcast. Trebuie menţionat că sportivul australian tocmai a scăpat de coronavirus, după ce a fost testat pozitiv la începutul acestei săptămâni.
CITEŞTE ŞI:
"VICTORIE TIMPURIE PENTRU AVOCAŢII LUI DJOKOVIC!". ANUNŢ DE ULTIMĂ ORĂ FĂCUT DE AUSTRALIENI

Presa sârbă laudă prietenia Kyrgios - Djokovic

Cum era de aşteptat, presa de la Belgrad e mişcată de faptul că un australian face lobby pentru reprezentantul lor, deşi populaţia din Melbourne este împotriva sârbului.
"Daca va continua asa, Kyrgios va deveni preferatul sârbilor" e titlul dat de blic.rs
"Cine ar fi spus că tenismenul care l-a criticat cel mai des în turul ATP pe Nole, este acum unul dintre cei care îi țin partea și îl susțin din toate puterile pentru a câștiga cel de-al 21-lea titlu de Grand Slam. Spre deosebire de Rafael Nadal și Stefanos Tsitsipas, cei mai bine cotați jucători care conduc urmărirea lui Novak, Nick Kyrgios a decis să li se opună", mai scriu sârbii.
Djokovic află duminică dacă va primi din nou viza, un complet de judecată urmând să analizeze speţa. Trebuie spus că autorităţile nu vor avea voie să conteste decizia, astfel că verdictul dat de instanţă va fi cel final.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Australian Open
Australian Open 2022: programul de miercuri. La cât joacă Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse
ACUM 11 ORE
Tenis
McEnroe a dat verdictul! Cine crede că e vinovat în conflictul Djokovic - guvernul australian
ACUM 14 ORE