Nick Kyrgios a fost protagonistul mai multor momente incredibile la Australian Open. Comportamentul excentric al australianului este în general pe placul fanilor, dar acesta a fost taxat dur de unul dintre adversarii de la această ediție. Michael Venus, care l-a înfruntat pe Kirgyos la dublu, a avut un discurs vehement la adresa acestuia. În sferturi, dublul australian a învins perechea Michael Venus (Noua Zeelandă) / Tim Puetz (Germania) în 3 seturi, scor 7-5, 3-6, 6-3. Partida s-a desfășurat într-o atmosferă incredibilă, specifică mai degrabă meciurilor din Cupa Davis, fanii australienii încălcând deseori regulile în încercarea de a-și împinge favoriții de la spate.
Meciul a avut și un moment tensionat, Kyrgios lovind cu mingea, involuntar, un copil din tribună, care a izbucnit în plâns. Australianul și-a dat seama imediat de gravitatea situației, iar după meci a recunoscut că s-a temut să nu fie descalificat. Puștiul l-a iertat însă, fiind impresionat în special de gestul lui Kyrgios de a-i oferi una dintre rachetele sale. Nu și Michael Venus, care l-a criticat dur pe Nick pentru atitudinea sa.
"Este doar un idiot absolut. Are maturitatea unui copil de 10 ani și sunt generos când spun asta", a spus Michael Venus după meci.
Wimbledon
Kyrgios a lăsat modestia la o parte! Australianul se consideră cel mai bun jucător pe iarbă din lume
12/05/2022 LA 16:07
CITEȘTE ȘI:
KYRGIOS A EXPLODAT: "SĂ VĂ IA NAIBA, NU AM SPUS NIMIC LIPSIT DE RESPECT FAȚĂ DE BARTY"

Replica lui Kyrgios a venit, după sfârșitul Australian Open

Imediat, cuvintele adversarului au ajuns la urechilie lui Kyrgios, care nu a vrut să intre într-o polemică în timpul turneului, preferând să se concentreze pe ultimele două meciuri.
"Pe Michael Venus nu îl voi distruge în această conferință de presă", s-a mărginit să declare starul australian.
Acum, odată turneul încheiat cu victoria dublului Kyrgios/Kokkinakis, Nick și-a amintit de adversarul din sferturi și a făcut un comentariu marcă înregistrată.
"Nu-mi pasă absolut ce crede cineva care poartă ceea ce aș purta eu la o petrecere de Halloween", a spus Kyrgios la o emisiune din Autralia, potrivit Marca.
Nick a confirmat că el și prietenul său cel mai bun, Thanasi Kokkinakis, vor continua să evolueze la dublu, în acest sezon, parteneriatul mergând perfect din toate punctele de vedere.
Tenis
Simona Halep, în top 10 conform "clasamentului adevărului" din tenis! Cum arată ierarhia
16/04/2022 LA 07:20
Tenis
Mats Wilander îl distruge pe Nick Kyrgios: "Hewitt mi-a povestit asta, este de-a dreptul cumplit!"
15/04/2022 LA 11:35