Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kyrgios s-a "răzbunat": "Nu îmi pasă ce crede unul care poartă ce aș îmbrăca eu de Halloween"

Cristian Mihală

Publicat 02/02/2022 la 08:07 GMT+2

Nick Kyrgios a refuzat să replice la atacul lui Michael Venus, de după meciul direct de dublu din sferturile Australian Open, dar a ținut să îl pună la punct pe neo-zeelandez acum, la câteva zile după ce a câștigat titlul la Melbourne, alături de Kokkinakis.

Nick Kyrgios - Australian Open 2022

Credit imagine: Getty Images

Nick Kyrgios a fost protagonistul mai multor momente incredibile la Australian Open. Comportamentul excentric al australianului este în general pe placul fanilor, dar acesta a fost taxat dur de unul dintre adversarii de la această ediție. Michael Venus, care l-a înfruntat pe Kirgyos la dublu, a avut un discurs vehement la adresa acestuia. În sferturi, dublul australian a învins perechea Michael Venus (Noua Zeelandă) / Tim Puetz (Germania) în 3 seturi, scor 7-5, 3-6, 6-3. Partida s-a desfășurat într-o atmosferă incredibilă, specifică mai degrabă meciurilor din Cupa Davis, fanii australienii încălcând deseori regulile în încercarea de a-și împinge favoriții de la spate.
Meciul a avut și un moment tensionat, Kyrgios lovind cu mingea, involuntar, un copil din tribună, care a izbucnit în plâns. Australianul și-a dat seama imediat de gravitatea situației, iar după meci a recunoscut că s-a temut să nu fie descalificat. Puștiul l-a iertat însă, fiind impresionat în special de gestul lui Kyrgios de a-i oferi una dintre rachetele sale. Nu și Michael Venus, care l-a criticat dur pe Nick pentru atitudinea sa.
"Este doar un idiot absolut. Are maturitatea unui copil de 10 ani și sunt generos când spun asta", a spus Michael Venus după meci.
CITEȘTE ȘI:

Replica lui Kyrgios a venit, după sfârșitul Australian Open

Imediat, cuvintele adversarului au ajuns la urechilie lui Kyrgios, care nu a vrut să intre într-o polemică în timpul turneului, preferând să se concentreze pe ultimele două meciuri.
"Pe Michael Venus nu îl voi distruge în această conferință de presă", s-a mărginit să declare starul australian.
Acum, odată turneul încheiat cu victoria dublului Kyrgios/Kokkinakis, Nick și-a amintit de adversarul din sferturi și a făcut un comentariu marcă înregistrată.
"Nu-mi pasă absolut ce crede cineva care poartă ceea ce aș purta eu la o petrecere de Halloween", a spus Kyrgios la o emisiune din Autralia, potrivit Marca.
Nick a confirmat că el și prietenul său cel mai bun, Thanasi Kokkinakis, vor continua să evolueze la dublu, în acest sezon, parteneriatul mergând perfect din toate punctele de vedere.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo