Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jelena Ostapenko, decizie surprinzătoare după eliminarea de la Australian Open! A refuzat să mai revină pe teren

Bianca Dumitru

Publicat 24/01/2023 la 11:31 GMT+2

Jelena Ostapenko și-a încheiat în sferturile de finală parcursul la Australian Open 2023, fiind învinsă de Elena Rybakina, în două seturi. După meciul de la simplu, letona de pe locul 17 WTA a luat o decizie surprinzătoare.

Jelena Ostapenko

Credit imagine: Getty Images

Jelena Ostapenko a fost eliminată noaptea trecută de la Australian Open 2023, fiind învinsă în sferturile de finală de Elena Rybakina, în două seturi, scor 6-2, 6-4, după o oră și 21 de minute de joc.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit de Vodafone.
După înfrângerea suferită la simplu, letona de pe locul 17 WTA nu a mai vrut să revină pe teren. Astfel, Ostapenko și partenerul său de la dublu mixt, David Vega Hernandez, au luat decizia de a se retrage înainte de meciul din sferturile de finală, unde ar fi trebuit să joace împotriva perechii Sania Mirza / Rohan Bopanna.
Citește și:

Ostapenko, prima reacție după eliminarea de la Australian Open

După ce a pierdut în fața Elenei Rybakina, Jelena Ostapenko a declarat că va încerca să se concentreze doar pe lucrurile pozitive care i s-au întâmplat în aceste zile la Melbourne.
Letona a vorbit și despre nivelul de joc din duelul cu sportiva din Kazakhstan, spunând că a resimțit oboseala acumulată cu o seară înainte, în meciul de dublu mixt care s-a disputat la o oră târzie.
"Cred că nivelul de joc a fost mai scăzut decât cel din partida cu Coco Gauff și mi-e rușine că nu am putut juca la fel. Obiectivul meu a fost să câștig pe serviciul foarte bun al adversarei, dar poate că meciul de dublu mixt de ieri, care a avut loc târziu, nu a fost o decizie atât de bună.
În general, cred că pot să iau doar lucrurile pozitive din această săptămână pentru că e doar începutul sezonului și dacă continui să mă pregătesc și să joc așa cum am făcut-o acum, pot deveni o jucătoare periculoasă", a declarat Ostapenko.
picture

Jelena Ostapenko: "Pot deveni o jucătoare periculoasă!" Declarațiile făcute după eliminarea de la AO

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo