Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Magda Linette e în semifinale la Australian Open 2023! Karolina Pliskova, eliminată în 2 seturi de la Melbourne

Irina Aldea

Publicat 25/01/2023 la 03:43 GMT+2

Magda Linette a produs surpriza la Australian Open 2023 și a eliminat-o pe Karolina Pliskova, calificându-se în premieră în semifinalele unui turneu de Grand Slam, la 30 de ani.

Poland's Magda Linette celebrates victory against France's Caroline Garcia after their women's singles match on day eight of the Australian Open tennis tournament in Melbourne

Credit imagine: Getty Images

Magda Linette, ocupanta locului 45 WTA, s-a calificat în semifinale la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, după ce a învins-o pe favorita numărul 30, Karolina Pliskova. Poloneza e în premieră în penultimul act al unui turneu de Grand Slam, la 30 de ani.
Acest articol vă este oferit de Vodafone
Acest conținut vă este oferit deVodafone.
Linette s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 29 de minute de joc. Aceasta a fost cea de-a zecea întâlnire directă dintre Linette și Pliskova. Înaintea acestui duel, cehoaica avea 9-2 la confruntările directe, însă poloneza a fost superioară la aproape toate capitolele.
CITEȘTE ȘI:

Magda Linette e în semifinale la Australian Open 2023! Victorie clară cu Pliskova

În penultimul act, Magda Linette se va duela pentru un loc în marea finală de sâmbătă cu învingătoarea meciului dintre Aryna Sabalenka și Donna Vekic. Prima semifinală se cunoaște deja. Acolo se vor înfrunta Elena Rybakina și Victoria Azarenka.
"Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, aveam nevoie de el. E un moment foarte emoționant, nu-mi vine să cred. Toate visurile devin realitate, sunt recunoscătoare și fericită, asta simt acum. Am rămas concentrată încă de la început, am avut grijă la serviciu, ea a pus presiune, dar mă bucur că am gestionat bine toate situațiile grele", a spus Maga Linette la interviul de după meci.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo