Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wozniacki, anunț incredibil după ce a trecut de semifinalista de anul trecut de la Australian Open

Cristian Mihală

Actualizat 14/01/2024 la 13:31 GMT+2

Caroline Wozniacki este extrem de optimistă după ce a trecut de primul tur la Australian Open 2024. Daneza a anunțat că a sosit la Melbourne cu misiunea de a câștiga titlul.

Caroline Wozniacki

Credit imagine: Getty Images

Casa Pariurilor - Australian Open 2024
Acest articol vă este oferit de Casa Pariurilor
Clasată pe locul 252 WTA, după ce a revenit de curând după pauza luată din tenis (a fost, în fapt, o retragere) și mamă a doi copii - Olivia și James -, Caroline Wozniacki visează frumos.
Forma din ultimele luni a fost din ce în ce mai bună, astfel că daneza învingătoare la Melbourne în 2018 (după o finală cu Halep) a trecut în turul secund la Australian Open fără mari probleme. În fapt, nordica de 33 de ani a beneficiat de abandonul Magdei Linette, semifinalista de anul trecut de la "openul vesel" la scorul de 6-2, 2-0 pentru Caro.

Wozniacki: "Obiectivul meu e să câștig Australian Open 2024"

La finalul partidei, fosta ocupantă a fotoliului de lider în WTA a fost extrem de optimistă în declarații, dezvăluind că are ca obiectiv câștigarea Australian Open 2024. Deși Swiatek, Sabalenka, Rybakina sau Gauff par la cu totul alt nivel decât toate celelalte sportive din circuit, Wozniacki are încredere totală în jocul său.
"Visul meu este să câștig acest turneu și nu văd de ce nu ar fi posibil. Acesta e obiectivul. Am muncit din greu să fiu aici, nu credeam că voi mai putea concura după ce am născut de două ori. Acum joc foarte bine, așa că de ce să nu îmi doresc să câștig? Ce, nu e posibil?", a declarat daneza după victoria cu Linette.
Wozniacki are un traseu bun pentru a avansa la Melbourne. Evident, nu se pune problema de câștigarea titlului, dar daneza se poate apropia de săptămâna a doua de concurs. În turul secund, fostul lider WTA o va întâlni pe rusoaica venită din calificări Timofeeva (20 de ani), pentru ca un eventual tur trei să i-o aducă în față cel mai probabil pe Haddad-Maia.
75% este procentajul de victorii al lui Caro la Melbourne, la niciun alt turneu de Grand Slam neavând o asemenea rată de succese (74% la US Open, unde a jucat finală în două rânduri și a fost semifinalistă de alte 3 ori).
Primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care se desfășoară în perioada 14-28 ianuarie 2024, poate fi urmărit în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo