Ajuns pe locul 46 în clasamentul ATP, Benoit Paire a anunţat azi că a fost din nou testat pozitiv cu coronavirus și le-a cerut explicații oficialilor ATP, organizaţia care administrează circuitul profesionist masculin de tenis: "Bună ziua, mă numesc Benoit Paire şi pentru a 250-a oară sunt pozitiv pentru Covid!! Sincer, nu mai suport mizeria voastră de Covid!", a scris francezul pe Twitter.
Paire a fost testat pozitiv prima oară la US Open, în 2020, apoi la turneul de la Hamburg, câteva săptămâni mai târziu. În plus, el a stat 14 zile în carantină strictă, la începutul acestui an, la Melbourne, pentru că a fost caz contact într-unul dintre avioanele cu care jucătorii şi jucătoarele au mers în Australia. Paire, 32 de ani, a mai stat o zi în izolare peste cele 14, după ce un angajat din hotelul în care a fost carantinat a fost găsit şi el infectat.
Tenis
Benoit Paire, "ziua rușinii" la Estoril! Ce gest a putut face francezul în fața spectatorilor
26/04/2022 LA 10:56

Benoit Paire, indignat de modul în care este gestionată pandemia de COVID-19! Francezul cere explicații de la ATP

"Cum îmi merge? Din cauza Covid, îmi curge nasul, dar din cauza tuturor acestor carantine petrecute într-o cameră din altă parte a lumii, nu mă simt prea bine la cap. Anul trecut, a fost greu şi anul acesta începe la fel", a continuat Paire, înainte de a face apel la autorităţile din tenis: "ATP Tour, cum apăraţi jucătorii aflaţi în situaţia mea?"
În prezent, Benoit Paire ar putea chiar să rateze primul turneul de Grand slam al anului, Australian Open, din cauza faptului că a fost depistat pozitiv la COVID-19. Francezul este printre primii tenismeni din circuit care s-au vaccinat. Acum câteva săptămâni, el spunea că nu îi pasă de jucătorii care aleg să nu se vaccineze și că este bine că cei vaccinați pot participa oriunde doresc, făcând referire la Australian Open.
"Nu mai există carantină în Melbourne dacă eşti vaccinat. Mie, de cei care nu sunt vaccinaţi, nu-mi pasă. Sincer, dacă nu joacă, mai bine pentru mine. Dacă băieţii nu vor să se vaccineze şi nu vor să joace Australian Open, cu atât mai bine. În cele din urmă, dacă merg doar eu, sunt foarte fericit. Sunt motivat să am un sezon foarte bun anul viitor.
Dacă sunt cei cărora le este frică să se vaccineze, atunci să nu se vaccineze şi să rămână în Europa. Vreau să joc bine anul viitor. Sunt vaccinat, sunt pregătit să obţin rezultate grozave anul viitor. De ceilalţi nu-mi pasă. Nu este problema mea dacă nu s-au vaccinat", a spus el, după înfrângerea din primul tur al Masters 1000 de la Paris.
Tenis
TennisWorldUSA: Morgan Bourbon va fi alături de Simona Halep la Indian Wells şi Miami
07/03/2022 LA 08:06
Tenis
Nadal, a 11-a victorie la rând în circuitul ATP: "Nu există nimeni care să îl oprească!"
23/02/2022 LA 05:46