Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lui Ben Stiller nu i-a venit să creadă: Kyrgios l-a certat, în timpul meciului cu Nadal. Reacția actorului

Cristian Mihală

Publicat 18/03/2022 la 09:19 GMT+2

Ben Stiller, marele actor de comedie din SUA, l-a enervat pe Nick Kyrgios, în timpul partidei cu Rafa Nadal, din sferturile Indian Wells. Australianul l-a certat pe cunoscutul artist, după niște comentarii care nu i-au convenit.

Nick Kyrgios - Ben Stiller

Credit imagine: Getty Images

Nick Kyrgios rămâne un "bad boy" al tenisului, care probabil niciodată nu va obține mari succese, în ciuda faptului că talentul enorm îl recomandă drept un câștigător de Grand Slam.
Australianul are mari probleme cu gestionarea furiei, mentalul său fiind unul precar, care îl împiedică să câștige competiții mari. Confruntarea cu cel mai titrat jucător de tenis din istorie a arătat încă o dată fața urâtă a lui Nick, care continuă să fie la granița dintre showman și clovn. După înfrângerea suferită (scor 6-7, 7-5, 4-6), sportivul de la Antipozi a aruncat cu racheta, fiind la un pas să lovească un copil de mingi.
CITEȘTE ȘI:

Kyrgios l-a certat pe Ben Stiller, în timpul partidei cu Nadal

Dar fazele controversate nu au lispit nici în timpul meciului, Kyrgios certându-l pe Ben Stiller, prezent în tribună. Mare fan Nadal, cunoscutul actor nu a lipsit la vreun meci al "Matadorului" de la Indian Wells. Prezent în loja sa, Stiller a făcut probabil anumite comentarii pe marginea partidei, lucru care l-a enervat pe Nick.
"Joci tu cumva? Ești pe teren, ești bun la tenis?", și-a început Kyrgios tirada. Probabil, Ben Stiller i-a răspuns cu un "Nu" la întrebări, pentru că Nick a continuat: "Exact, atunci de ce vorbești? Te învăț eu cum să joci (n.r. în filme)? Nu!".
Camerele TV au surprins apoi reacția lui Ben Stiller. Ușor jenat de cele întâmplate, actorul a părut în același timp amuzat de atitudinea neașteptată a lui Kyrgios.
Din fericire pentru Ben Stiller, favoritul său, Rafa Nadal, a câștigat partida și s-a calificat în semifinale, astfel că actorul va mai putea privi cel puțin o partidă de colecție. Pentru că se anunță o semifinală fabuloasă, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player: Rafa va da piept cu noua mare senzație din tenisul mondial, Carlos Alcaraz, cel pe care specialiștii îl consideră omul care va domina tenisul total după retragerea celor trei "titani".
picture

Rafa Nadal, victorie de colecție cu Nick Kyrgios. Duel de 5 stele în semifinale, pentru "Matador"

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo