Nick Kyrgios rămâne un "bad boy" al tenisului, care probabil niciodată nu va obține mari succese, în ciuda faptului că talentul enorm îl recomandă drept un câștigător de Grand Slam.
Australianul are mari probleme cu gestionarea furiei, mentalul său fiind unul precar, care îl împiedică să câștige competiții mari. Confruntarea cu cel mai titrat jucător de tenis din istorie a arătat încă o dată fața urâtă a lui Nick, care continuă să fie la granița dintre showman și clovn. După înfrângerea suferită (scor 6-7, 7-5, 4-6), sportivul de la Antipozi a aruncat cu racheta, fiind la un pas să lovească un copil de mingi.
CITEȘTE ȘI:
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35
KYRGIOS SE APĂRĂ, DUPĂ INCIDENTUL DE LA FINALUL PARTIDEI CU NADAL: "DACĂ MAI ARUNC DE UN MILION DE ORI, NU SE DUCE AȘA"

Kyrgios l-a certat pe Ben Stiller, în timpul partidei cu Nadal

Dar fazele controversate nu au lispit nici în timpul meciului, Kyrgios certându-l pe Ben Stiller, prezent în tribună. Mare fan Nadal, cunoscutul actor nu a lipsit la vreun meci al "Matadorului" de la Indian Wells. Prezent în loja sa, Stiller a făcut probabil anumite comentarii pe marginea partidei, lucru care l-a enervat pe Nick.
"Joci tu cumva? Ești pe teren, ești bun la tenis?", și-a început Kyrgios tirada. Probabil, Ben Stiller i-a răspuns cu un "Nu" la întrebări, pentru că Nick a continuat: "Exact, atunci de ce vorbești? Te învăț eu cum să joci (n.r. în filme)? Nu!".
Camerele TV au surprins apoi reacția lui Ben Stiller. Ușor jenat de cele întâmplate, actorul a părut în același timp amuzat de atitudinea neașteptată a lui Kyrgios.
Din fericire pentru Ben Stiller, favoritul său, Rafa Nadal, a câștigat partida și s-a calificat în semifinale, astfel că actorul va mai putea privi cel puțin o partidă de colecție. Pentru că se anunță o semifinală fabuloasă, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player: Rafa va da piept cu noua mare senzație din tenisul mondial, Carlos Alcaraz, cel pe care specialiștii îl consideră omul care va domina tenisul total după retragerea celor trei "titani".

Rafa Nadal, victorie de colecție cu Nick Kyrgios. Duel de 5 stele în semifinale, pentru "Matador"

Roland Garros
"Nadal este idolul nostru, dar Alcaraz va însemna mai mult!" Corretja, despre viitorul lui Carlitos
19/05/2022 LA 05:08
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44