Câștigător a 6 titluri de Grand Slam, Boris Becker, care a fost antrenorul lui Novak Djokovic între 2014 și 2016, consideră că jucătorul sârb, care aşteaptă în prezent la Melbourne o decizie finală referitoare la viza sa de intrare în Australia, "a făcut o mare greşeală" refuzând să se vaccineze. "Sunt atât de apropiat de el încât îl consider un membru al familiei. Însă, în fiecare familiei există uneori dezacorduri", a scris Becker într-o cronică publicată de cotidianul britanic Daily Mail.
"Cred că el a făcut o mare greşeală refuzând să se vaccineze. O greşeală care ameninţă restul carierei sale şi şansa de a demonstra că este cel mai mare jucător din toate timpurile. Mai ales că nu a fost niciodată cel mai popular băiat din clasă. Cred că Novak are o personalitate grozavă, care poate fi înţeleasă greşit. Dar această forţă poate fi şi slăbiciunea sa. Aceeaşi voinţă puternică cu care l-am văzut câştigând atâtea meciuri îl poate face vulnerabil din cauza încăpăţânării sale", a adăugat germanul, dublu campion la Australia Open (1991, 1996).
Roland Garros
Djokovic e în turul 3 la Roland Garros! Sârbul l-a învins pe noul elev al lui Vajda, Alex Molcan
ACUM 16 ORE

Boris Becker îl somează pe Novak Djokovic să se vaccineze

Conform guvernului australian, documentele prezentate de Djokovic în momentul sosirii sale la Melbourne nu îndeplineau cerinţele pentru vaccinarea împotriva COVID-19. Avocaţii jucătorului sârb au contestat decizia de anulare a vizei, apelul urmând să fie analizat luni. Novak Djokovic (34 ani) a câştigat de 9 ori turneul Australian Open (un record), iar un nou succes la Melbourne i-ar permite să devinăjucătorul cu cele mai multe trofee majore din istorie (ATP).
Fie că va fi deportat, fie că a sa contestație va avea succes și va putea rămâne în Australia, situația de la Antipozi e din ce în ce mai dificilă din punct de vedere pandemic.Australia, țara gazdă a primului turneu major al anului, a avut cel mai lung lockdown cumulat pentru a opri răspândirea COVID-19, însă varianta Omicron a ridicat numărul de cazuri la niveluri record. Potrivit raportărilor Worldometers, Australia a înregistrat 71,144 de cazuri noi de coronavirus, situație de-a dreptul alarmantă la Antipozi, acolo unde procentajul cetățenilor vaccinați este de peste 95%.
Australian Open 2022 se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player (17-30 ianuarie).
Roland Garros
Djokovic și Nadal, luați în vizor la Roland Garros! "E ridicol! Uitați-vă ce spun Novak și Rafa!"
ACUM 21 ORE
Roland Garros
Djokovic a fost întrebat la Paris dacă va participa la Wimbledon! Răspunsul a venit pe loc
IERI LA 13:02