Nike și Wilson sunt principalele branduri care o sponsorizează în prezent pe Emma Răducanu, câștigătoarea US Open, Max Eisenbud, agentul său, reușind să convingă cele două mari branduri înainte de "explozia" acesteia de la Wimbledon, care a continuat apoi cu victoria finală fabuloasă de la Flushing Meadows.
Citește și:
EMMA RĂDUCANU, AVERTIZATĂ DE O CÂȘTIGĂTOARE DE GRAND SLAM, CARE A DECĂZUT COMPLET DUPĂ MARELE SUCCES
Wimbledon
Flipkens, cuvinte măgulitoare la adresa Simonei Halep: "Aș fi semnat pentru asta!"
ACUM 4 MINUTE

Oferte impresionante pe numele Emmei Răducanu

Impresarul Emmei a fost inspirat să semneze cu ambele o înțelgere doar până la finalul anului, astfel că deja negociază ce se va întâmpla din sezonul 2022. Conform Daily Mail, sportiva britanică primește în prezent din cele două colaborări doar 100.000 de lire. În schimb, câștigurile extra-tenis urmează să se transforme în sume cu 7 cifre de anul viitor. Sursa citată notează că Eisenbud a fost contactat de Castore, firmă de echipament sportiv care are deja contracte cu Andy Murray, McLaren, Wolverhampton, Newcastle sau Rangers. Aceștia îi oferă lui Răducanu un contract uriaș, dar se pare că agentul a sfătuit-o să aleagă între Nike și Adidas, primul dintre branduri fiind favorit să câștige "licitația". Asta și pentru că reperele lor în tenis - Serena Williams, Nadal și Federer - sunt foarte aproape de retragere și locul lor trebuie umplut de cineva care să aducă un aer proaspăt. Imaginea lui Răducanu poate fi vândută pe mai multe piețe, nefiind foarte interesantă doar pentru o singură țară, cum e cazul Simonei Halep, de exemplu. Mama Emmei este din China, astfel că piața asiatică poate să îi aducă sportivei câștiguri substanțiale. În plus, faptul că e britanică o face extrem de atractivă și în SUA, lucru evident deja, dacă ne uităm la susținerea de care a beneficiat la New York, în tribune.
Alte 12 branduri au luat legătura deja cu reprezentanții Emmei pentru a utiliza imaginea acesteia în viitorul apropiat. Printre ele, Uniqlo, Aston Martin, Chanel, Lacoste sau Tiffany, toate branduri de renume mondial. Ca atare, pronosticul lui Mark Borkowski, care a numit-o, într-un interviu pentru The Guardian, "fata de un miliard de dolari" nu mai pare așa de hazardat. Pentru asta e nevoie ca Emma să câștige în continuare turnee la cel mai înalt nivel, doar așa ar putea să devină prima miliardară din tenisul feminin.
Wimbledon
Ce i-a spus Simona Halep lui Flipkens după meciul de la Wimbledon: "Există viață și după tenis!"
ACUM 35 MINUTE
Wimbledon
Rafael Nadal nu a excelat cu Ricardas Berankis, dar a încheiat într-un mare stil, cu trei ași!
ACUM O ORĂ