Duminică trebuia să se dispute finala Adria Tour de la Zadar, Croația, însă petrecerea s-a spart brusc în momentul în care Grigor Dimitrov a anunțat că testul lui pentru coronavirus a ieșit pozitiv. Bulgarul disputase o partidă la Zadar în cadrul aceluiași eveniment cu doar o zi înainte, sâmbătă. Goran Ivanisevic și Djordje Djokovic, fratele mai mic al lui Nole, au ieșit pe teren înaintea finalei și au anunțat că ultimul act nu va mai avea loc.
În urma acestui anunț, toți cei implicați la eveniment s-au dus de urgență la centrul de testare pentru COVID-10 de la Zadar, acolo unde toate privirile l-au căutat pe Novak Djokovic. Marele campion sârb a fost singurul absent. El a decis, pentru că nu prezenta simptome specifice coronavirusului, să zboare de urgență la Belgrad împreună cu familia, și de abia acolo să se testeze. La coadă la centrul de testare pentru COVID-19 au putut fi văzuți Marin Cilic, Borna Coric, Alexander Zverev, Donna Vekic, Andrey Rublev și Djordje Djokovic.
Tenis
Djokovic, numit cetățean de onoare al unui oraș din Muntenegru! Cum a fost întâmpinat liderul ATP
ACUM 17 ORE

Adria Tour, focar de infecție cu coronavirus

Grigor Dimitrov este cel mai bine clasat jucător din ATP (locul 19) care a anunțat că s-a infectat cu COVID-19. Din câte se pare, bulgarul nu s-a simţit bine, având probabil simptome, iar duminică i s-a confirmat că are coronavirus. El a fost până de curând în SUA, unde a petrecut perioada de izolare aferentă pandemiei, pentru ca apoi să meargă la Monaco. La Monte Carlo s-a testat pentru coronavirus, iar rezultatul a sosit abia ieri.
"Vreau să îi anunţ pe fanii mei că am fost testat pozitiv la COVID-19. Vreau pe această cale să îi sfătuiesc pe toţi cei care au intrat în contact cu mine în ultimele zile să se testeze şi să ia toate măsurile de precauţie. M-am întors acasă şi mă recuperez. Vă mulţumesc pentru suportul vostru şi vă doresc să fiţi sănătoşi", a scris Dimitrov pe Twitter. După ce Grigor Dimitrov a anunțat că a fost depistat pozitiv cu coronavirus, fostul său adversar de la turneu, Borna Coric a informat că și el are COVID-19.
Tenis
BBC: Discrepanțele găsite în testele Covid ale lui Nole. Familia Djokovic refuză să comenteze
ACUM 20 ORE
Australian Open
Nadal, după calificarea în finala la Australian Open: "Un singur lucru contează pentru mine acum"
IERI LA 06:55