Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, printre favoritele de la Citi Open! Ce șanse are românca la prima participare la turneul din Washington

Bianca Dumitru

Actualizat 13/07/2022 la 20:13 GMT+3

Simona Halep va participa, în perioada 30 iulie - 7 august, la Citi Open, competiție la care va lua startul pentru prima dată în carieră. Fostul lider WTA este cotată cu a patra șansă la a câștiga trofeul.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep va juca la Citi Open, turneu programat în perioada 30 iulie - 7 august. Fostul lider WTA va participa în premieră la turneul din Washington.
Înainte de startul competiției, românca este cotată cu a patra șansă la câștigarea trofeului. La Citi Open vor evolua multe jucătoare de top din tenisul mondial, iar marea favorită este Jessica Pegula, care s-a impus în ultima ediție a turneului, în 2019.
Sportiva de pe locul 8 WTA este urmată în clasamentul capilor de serie de Emma Răducanu (locul 10 WTA) și de Leylah Fernandez (locul 14 WTA).
Lista favoritelor de la Citi Open 2022:
  • 1. Jessica Pegula
  • 2. Emma Răducanu
  • 3. Leylah Fernandez
  • 4. Simona Halep
  • 5. Victoria Azarenka
  • 6. Elise Mertens
  • 7. Kaia Kanepi
  • 8. Maya Sherif
Citește și:

SIMONA HALEP: "N-AM MUNCIT NICIODATĂ CUM O FAC ACUM"

La revenirea în țară după eliminarea de la Wimbledon, Simona Halep a vorbit despre ce urmează pentru ea în circuit și despre obiectivele pe care le are pentru următoarele luni.
"La fel cum am mers și pe sezonul de iarbă, vreau să joc ceea ce am plănuit cu antrenorul, să fiu mai agresivă, să deschid terenul mai mult și să nu mă mai uzez atât de mult ca înainte. Ăsta e singurul obiectiv, iar de aici rezultatele cred că vor veni.
O să am o vacanță pentru că am nevoie. Sunt 3 luni de când m-am dus la academie și am muncit zi de zi. Sunt 3 săptămâni până la Washington, este destul de mult timp. Nu vreau să rup ritmul pentru că mă simt destul de bine, mă simt în formă și vreau să păstrez acest lucru", a spus Simona Halep.
Fostul lider WTA a vorbit și despre relația cu Patrick Mouratoglou, mărturisind că se înțelege din ce în ce mai bine cu antrenorul său, care i-a redat pasiune de a juca tenis și de a munci.
"Simt că am din nou plăcerea, dorința de a fi pe teren. Pasiunea pentru tenis nu mi-a dispărut, încă este, dar m-a ajutat tare mult Patrick, mi-a readus plăcerea de a fi pe teren și de a munci. Cred că n-am muncit niciodată așa cum o fac acum.
Nu e chiar așa cum spuneau unii că mă voi despărți de Patrick după o lună. Este foarte bine și relația se consolidează. Bineînțeles că toți avem nevoie de timp atunci când începem un parteneriat. Și s-a și văzut că deja începem să ne cunoaștem și să fie din ce în ce mai bine. Rezultatele o arată", a mai declarat Simona Halep la revenirea în România.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo