Simona Halep va juca la Citi Open, turneu programat în perioada 30 iulie - 7 august. Fostul lider WTA va participa în premieră la turneul din Washington.
Înainte de startul competiției, românca este cotată cu a patra șansă la câștigarea trofeului. La Citi Open vor evolua multe jucătoare de top din tenisul mondial, iar marea favorită este Jessica Pegula, care s-a impus în ultima ediție a turneului, în 2019.
Sportiva de pe locul 8 WTA este urmată în clasamentul capilor de serie de Emma Răducanu (locul 10 WTA) și de Leylah Fernandez (locul 14 WTA).
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 16 ORE
Lista favoritelor de la Citi Open 2022:
  • 1. Jessica Pegula
  • 2. Emma Răducanu
  • 3. Leylah Fernandez
  • 4. Simona Halep
  • 5. Victoria Azarenka
  • 6. Elise Mertens
  • 7. Kaia Kanepi
  • 8. Maya Sherif
Citește și:

SIMONA HALEP: "N-AM MUNCIT NICIODATĂ CUM O FAC ACUM"

La revenirea în țară după eliminarea de la Wimbledon, Simona Halep a vorbit despre ce urmează pentru ea în circuit și despre obiectivele pe care le are pentru următoarele luni.
"La fel cum am mers și pe sezonul de iarbă, vreau să joc ceea ce am plănuit cu antrenorul, să fiu mai agresivă, să deschid terenul mai mult și să nu mă mai uzez atât de mult ca înainte. Ăsta e singurul obiectiv, iar de aici rezultatele cred că vor veni.
O să am o vacanță pentru că am nevoie. Sunt 3 luni de când m-am dus la academie și am muncit zi de zi. Sunt 3 săptămâni până la Washington, este destul de mult timp. Nu vreau să rup ritmul pentru că mă simt destul de bine, mă simt în formă și vreau să păstrez acest lucru", a spus Simona Halep.
Fostul lider WTA a vorbit și despre relația cu Patrick Mouratoglou, mărturisind că se înțelege din ce în ce mai bine cu antrenorul său, care i-a redat pasiune de a juca tenis și de a munci.
"Simt că am din nou plăcerea, dorința de a fi pe teren. Pasiunea pentru tenis nu mi-a dispărut, încă este, dar m-a ajutat tare mult Patrick, mi-a readus plăcerea de a fi pe teren și de a munci. Cred că n-am muncit niciodată așa cum o fac acum.
Nu e chiar așa cum spuneau unii că mă voi despărți de Patrick după o lună. Este foarte bine și relația se consolidează. Bineînțeles că toți avem nevoie de timp atunci când începem un parteneriat. Și s-a și văzut că deja începem să ne cunoaștem și să fie din ce în ce mai bine. Rezultatele o arată", a mai declarat Simona Halep la revenirea în România.
National Bank Open
Americanii nu-i dau prea multe șanse Simonei Halep la Toronto! Predicțiile specialiștilor
ACUM O ZI
National Bank Open
Simona Halep va avea un debut facil la Toronto! Primul test dificil ar putea veni abia în turul 3
IERI LA 04:59