Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Frances Tiafoe, moment genial cu un jurnalist la Washington. Răspuns de clasă, după ce reporterul s-a bâlbâit

Andrei Nicolae

Publicat 01/08/2023 la 14:00 GMT+3

Frances Tiafoe va evolua în următoarele zile la Mubadala Citi DC Open, la Washington, unde este al doilea favorit al competiției. Tenismenul american a fost prezent la o conferință de presă înainte de a lua startul la turneul din capitala SUA, unde a oferit un moment genial alături de un reporter prezent, care s-a bâlbâit în momentul în care și-a rostit întrebarea.

Frances Tiafoe vainqueur à Stuttgart en 2023

Credit imagine: Getty Images

Frances Tiafoe va participa zilele următoare la Mubadala Citi DC Open, un turneu ce îl leagă extrem de mult de trecutul său. Americanul s-a născut în Hyattsville, care este o suburbie a capitalei Statelor Unite ale Americii, Washington DC, unde se și desfășoară turneul de alftel.
Înainte de startul turneului, Tiafoe a fost prezent la o conferință de presă, unde a primit diverse întrebări. Favoritul cu numărul doi al turneului a fost întâmpinat și de o întrebare pusă de un reporter la început de drum, care probabil din cauza emoțiilor s-a bâlbâit în momentul în care a fost pus în fața faptului împlinit. Răspunsul lui Tiafoe a fost unul genial, deoarece nu s-a amuzat pe seama greșelii făcute de jurnalist, ci din contră a ținut să îi ofere încredere și să îl felicite pentru întrebarea pusă.
  • Reporter: În calitate de talent local, ai o bază de fani puternică în DC. Suportul fanilor loiali îți afectează jocul?
  • Tiafoe: Excelentă întrebare, tinere. Te-ai bâlbâit puțin, dar vei deveni mai încrezător. Nu, e incredibil, omule. Evident, când eram tânăr era greu. Cred că voiam să fie atât de bine încât mă stresam, dar acum abia aștept să fiu aici (n.r. la turneu). Este pe calendarul meu și este un turneu la care chiar vreau să joc. Mă face fericit și sunt entuziasmat să merg pe teren.
Citește și:

TIAFOE VREA SĂ ÎȘI IA REVANȘA PENTRU WIMBLEDON LA US OPEN

Americanul a fost eliminat în turul al treilea la All England Club, însă speră să revină cu forțe proaspete la ultimul mare șlem al anului, US Open. Tiafoe venea în 2023 cu așteptări mari, în contextul în care la Flushing Meadows anul trecut a fost la un pas de finală (învins dramatic de Alcaraz în "careul de ași").
Americanul speră să revină în forma maximă până începe Grand Slam-ul american, dar recunoaște că presiunea e mare, mai ales că în acest an nu a depășit turul 3 la niciunul dintre turneele de Mare Șlem.
"Mai am o șansă anul acesta, la New York, și voi încerca să fac lucrurile să funcționeze până atunci. Dar, când vine vorba de 2023 și turneele de Grand Slam, a fost un sezon deprimant", a spus americanul după eliminarea de la Londra.
Turneul de la US Open va avea loc în perioada 28 august-10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo