Daniil Medvedev a început cu dreptul ediția din 2021 a Turneului Campionilor. Rusul l-a învins pe Hubert Hurkacz, ultimul jucător calificat la turneul final de la Torino, după ce a revenit de la 0-1 la seturi. Rusul s-a impus până la urmă cu scorul de (5) 6-7, 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 3 minute de joc. Azi, Daniil îl întâlnește pe Alexander Zverev în al doilea meci al Grupei Roșii.
Rusul, al doilea tenismen al lumii în prezent, a fost primit cu foarte multă încântare la Torino de publicul italian. După o sesiune de antrenament, Daniil s-a apropiat de suporterii din tribune pentru a semna autografe și pentru a se fotografia alături de fani. Un suporter i-a strigat rusului: "Daniil, ești numărul 1!" Replica tenismenului a venit imediat: "Novak, Novak e numărul 1".
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
ACUM 15 ORE

Daniil Medvedev, răspuns genial pentru un fan care i-a spus că e "numărul 1"

E cunoscut deja faptul că Medvedev și Djokovic au ajuns să fie prieteni dincolo de terenul de tenis. Cei doi au început să construiască o rivalitate în circuitul masculin de tenis. Cei doi s-au întâlnit de 10 ori până acum, iar sârbul s-a impus de 6 ori, în timp ce rusul de 4 ori. Prima dată, cei doi s-au duelat în 2017, la Davis Cup, acolo unde Nole s-a impus la capătul unui meci pe care Medvedev nu l-a putut încheia din cauza unei accidentări.
Daniil Medvedev i-a refuzat în 2021 lui Novak Djokovic ceea ce ar fi reprezentat repetarea unui record incredibil, deținut de Rod Laver: câștigarea tututor celor 4 titluri de Grand Slam într-un singur sezon. Nole a câștigat primele 3 turnee majore, însă la US Open a cedat în mod categoric în finală în fața lui Medvedev. Ulterior, sârbul și-a luat revanșa în finala turneului Masters de la Paris, acolo unde s-a impus cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
"Federer, Nadal și Djokovic nu sunt de neînlocuit!" Medvedev promite show de la noua generație
ACUM 18 ORE
Tenis
Jim Courier a dat verdictul! Ce se întâmplă în 2022: "Ei vor câștiga sigur turnee de Grand Slam!"
23/11/2021 LA 16:58