După ce ieri a fost stabilit țintarul la feminin, a venit rândul ca și băieții să își afle tabloul la Indian Wells 2022, al "5-lea Grand Slam" al anului. Jumătatea superioară a tabloului e dominată de Daniil Medvedev și Rafa Nadal, cei doi super-jucători care au oferit deja două meciuri memorabile în acest an, ambele câștigate de "Matador".
Rusul are un traseu teribil de greu, Lajovic putând să îi fie adversar în turul secund. Apoi, sorții i-l vor scoate în față pe Monfils, sfert-finalist la Australian Open, pentru ca un eventual tur 4 să îi ofere, probabil, un duel cu noua senzație din ATP, Carlos Alcaraz. Dacă ajunge în sferturi, numărul unu mondial va da peste Cameron Norrie (campionul de anul trecut, aflat în continuare într-o perioadă de grație) sau Stefanos Tsitsipas, pentru ca penultimul act să aducă, dacă vor fi respectate calculele hârtiei, un duel cu Rafa Nadal.
Wimbledon
S-a întors "mașinăria" Nole? Djokovic e în optimi la Wimbledon, după o victorie clară cu Kecmanovic
ACUM 6 ORE
CITEȘTE ȘI:
SIMONA HALEP, ÎNVINSĂ DE ARYNA SABALENKA, SCOR 10-7, LA TIE BREAK TENS

Novak Djokovic, pe tabloul de la Indian Wells 2022

Novak Djokovic se confruntă cu o problemă similară cu cea de la Australian Open, acolo unde a fost în cele din urmă expulzat, deși fusese pe tabloul de concurs, după ce organizatorii îi acordaseră o dispensă.
Ca atare, Nole a fost și de această dată tras la sorți, deși prezența lui la turneu nu este în acest moment sigură, după cum au anunțat organizatorii.
"Novak Djokovic este pe lista de start și, ca atare, numele lui a fost introdus la tragerea la sorți de azi. Suntem în prezent în legătură cu echipa sa, dar nu s-a stabilit încă dacă va participa la competiție, rămânând de stabilit dacă poate obține aprobarea CDC pentru a intra în țară", se arată în comunicatul celor de la Indian Wells.
Sârbul nu va avea o misiune ușoară, dacă va fi acceptat în cele din urmă pe tabloul de la Indian Wells. Andy Murray i-ar putea fi adversar în turul 3, pe sfertul său fiind și alți jucători periculoși, în frunte cu Rublev și Hurkacza. Într-un eventual penultim act, Djokovic ar trebui să îl întâlnească pe Alexander Zverev, care a scăpat de suspendarea ATP după gestul de la Acapulco, fiind într-o perioadă de probațiune de un an.
5 titluri are Novak Djokovic la Indian Wells, ultimul cucerit în 2016, când a trecut cu 6-2, 6-0 de Milos Raonic. Anterior, în 2014 și 2015, sârbul se impusese în finale de colecție, ajunse în decisiv, contra lui Roger Federer.
Turneul ATP de la Indian Wells e oferit în exclusivitate pentru România de Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Ora de start a meciului Simona Halep - Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon
ACUM 7 ORE
Wimbledon
Este bun sau nu coaching-ul în ATP? Novak Djokovic a dat verdictul: "Spre asta înclin mai mult!"
ACUM 9 ORE