Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep i-a răspuns lui Ostapenko, după avertismentul letonei înaintea semifinalei de la Dubai

Nicu Savin

Publicat 17/02/2022 la 23:27 GMT+2

Simona Halep o va întâlni pe Jelena Ostapenko în semifinalele turneului WTA 500 de la Dubai. După calificarea în penultimul act, letona a declarat că că sportiva noastră nu-i poate ține piept atunci când ea joacă agresiv. Simona susține însă că știe ce are de făcut în meciul de vineri și a punctat că adversara sa este inconstantă.

Jelena Ostapenko Simona Halep | Tennis French Open 2017 | ESP Player Feature

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Dubai fără să piardă set. Ultima "victimă" a sportivei noastre a fost Ons Jabeur, pe care a învins-o în sferturile de finală cu 6-4, 6-3.
Pentru un loc în finală, Simona se va duela cu Jelena Ostapenko, jucătoarea care a învins-o în finala de la Roland Garros din 2017. Simona și-a luat revanșa după acel meci în același an, la Beijing, meci în urma căruia a devenit în premieră numărul unu mondial.
De atunci, cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit, letona intrând într-un con de umbră și ajungând rar în fazele superioare ale turneelor WTA. Înainte să știe dacă va juca cu Halep în semifinale, Ostapenko și-a amintit de finala de la Paris și a declarat că sportiva noastră nu-i poate face față dacă va pune în practică același joc foarte agresiv.
Citește și:

Simona Halep, încrezătoare înaintea duelului du Jelena Ostapenko

După ce s-a calificat în semifinale, Simona a vorbit despre meciul de vineri și a oferit un răspuns pe măsură "provocării" lansate de letonă, menționând că aceasta este inconstantă de obicei și jocul ei este presărat cu multe greșeli.
"Va fi un meci la fel de ciudat ca astăzi (n.r. cu Jabeur), fără ritm, cu lovituri foarte puternice. Pot să spun că e destul de inconstantă, așa că vor fi greșeli ușoare, dar și puncte extraordinare. Trebuie să stau concentrată, o să mă uit un pic la meciurile anterioare și sper să fac un joc bun.
Au fost două meciuri pe care o să le păstrez întotdeauna în mintea mea (n.r. cu Ostapenko). Am încredere că am șansa mea. Așa o fi (n.r.- că nu poate să facă față loviturilor în forță ale letonei). Joacă destul de puternic, dar și eu sunt destul de puternică pe picioare și de câte ori am jucat contra ei nu pot să zic că m-a dominat prin forță. Într-adevăr are lovituri extraordinare și sunt greu de returnat, dar sunt bine. Toate adversarele sunt la fel pentru mine și încerc să mă concentrez pe persoana mea, cum am făcut foarte bine în ultimele meciuri", a spus Simona pentru Digi Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo