Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic și-a aflat primul adversar din 2022! Cu cine va juca sârbul în primul tur la Dubai

Alex Masgras

Publicat 19/02/2022 la 11:57 GMT+2

Novak Djokovic se pregătește pentru primul său turneu al anului. Numărul 1 mondial va juca împotriva italianului Lorenzo Musetti în primul tur de la Dubai, turneu ce va debuta pe 21 februarie și va fi transmis de Eurosport 2 și Eurosport Player.

Novak Djokovic à Dubaï en 2020

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic își va începe sezonul 2022 împotriva lui Lorenzo Musetti (57 ATP). Astăzi s-a tras la sorți tabloul turneului ATP 500 de la Dubai, turneu la care Novak Djokovic va participa pentru prima oară în 2022, după problemele pe care sârbul le-a întâmpinat la începutul acestui an în Australia.
Novak Djokovic nu a putut participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, după ce nu guvernul de la antipozi nu i-a permis intrarea în țară. După un început de an furtunos, Djokovic este pregătit să își facă revenirea pe teren, într-un turneu pe care l-a câștigat de 5 ori până acum în cariera sa.
Citește și:

Novak Djokovic revine pe teren în cadrul turneului ATP 500 de la Dubai

În cazul în care va trece de italianul de 19 ani în primul tur, Djokovic îl va întâlni în turul secund pe câștigătorul partidei dintre Karen Khacanov și Alex De Minaur, având posibilitatea ca în optimi să îl întâlnească pe Roberto Bautista Agut.
Andrey Rublev, favoritul numărul 2 al turneului de la Dubai, îl va întâlni în primul tur pe englezul Dan Evans (28 ATP), în timp ce favoritul numărul 3, Felix-Auger Aliassime, proaspăt campion la Rotterdam, îl va întâlni în primul tur pe Nikoloz Basilashvili (22 ATP).
Andy Murray, cel care a primit un wildcard din partea organizatorilor turneului din Emiratele Arabe United, va întâlni în primul tur al turneului un jucător venit din calificări.
Turneul ATP 500 de la Dubai se va desfășura în perioada 21-26 februarie și va fi transmis în direct de Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo