Novak Djokovic își va începe sezonul 2022 împotriva lui Lorenzo Musetti (57 ATP). Astăzi s-a tras la sorți tabloul turneului ATP 500 de la Dubai, turneu la care Novak Djokovic va participa pentru prima oară în 2022, după problemele pe care sârbul le-a întâmpinat la începutul acestui an în Australia.
Novak Djokovic nu a putut participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, după ce nu guvernul de la antipozi nu i-a permis intrarea în țară. După un început de an furtunos, Djokovic este pregătit să își facă revenirea pe teren, într-un turneu pe care l-a câștigat de 5 ori până acum în cariera sa.
Dubai Duty Free Tennis Championships
Andrey Rublev, în forma carierei: este campion și la Dubai, după titlul de la Marseille
26/02/2022 LA 17:03
Citește și:

Novak Djokovic revine pe teren în cadrul turneului ATP 500 de la Dubai

În cazul în care va trece de italianul de 19 ani în primul tur, Djokovic îl va întâlni în turul secund pe câștigătorul partidei dintre Karen Khacanov și Alex De Minaur, având posibilitatea ca în optimi să îl întâlnească pe Roberto Bautista Agut.
Andrey Rublev, favoritul numărul 2 al turneului de la Dubai, îl va întâlni în primul tur pe englezul Dan Evans (28 ATP), în timp ce favoritul numărul 3, Felix-Auger Aliassime, proaspăt campion la Rotterdam, îl va întâlni în primul tur pe Nikoloz Basilashvili (22 ATP).
Andy Murray, cel care a primit un wildcard din partea organizatorilor turneului din Emiratele Arabe United, va întâlni în primul tur al turneului un jucător venit din calificări.
Turneul ATP 500 de la Dubai se va desfășura în perioada 21-26 februarie și va fi transmis în direct de Eurosport 2 și Eurosport Player.
Dubai Duty Free Tennis Championships
Mesajul emoționant al lui Andrey Rublev după calificarea în finală la Dubai! Ce a scris pe cameră
25/02/2022 LA 19:37
Dubai Duty Free Tennis Championships
Andrey Rublev – Jiri Vesely e marea finală de la Dubai, în direct pe Eurosport! Când are loc meciul
25/02/2022 LA 19:14