Emma Răducanu a fost învinsă în cea mai importantă finală pe care a disputat-o până acum, finala turneului challenger de la Chicago. Sportiva cu origini românești a pierdut în trei seturi în fața Clarei Tauson, scor 1-6, 6-2, 4-6, la capătul unui meci care a durat două ore și 18 minute.
Aflată pentru prima dată în ultimul act al unei competiții din categoria WTA 125, Emma Răducanu a început meciul cedând ușor primul set, în care nu a reușit să câștige decât un singur game.
Sportiva în vârstă de 18 ani a reușit un joc mai bun în setul 2, pe care l-a câștigat restabilind egalitatea, iar în decisiv a fost la conducere după primele două game-uri, având șansa de a se detașa la 3-0. Din păcate, însă, prestația ei a fost presărată cu erori, ceea ce a dus la pierderea avantajului.
Tenis
"Contrastul dintre ele este uriaș!" Ce avantaj are Emma Răducanu în fața lui Naomi Osaka
ACUM 20 ORE
Deși a reușit să reziste, în setul 3 menținându-se egalitatea până la 4-4, Emma Răducanu, câștigătoare a trei titluri ITF, și-a pierdut propriul serviciu, iar adversara sa a cucerit trofeul pus în joc.
Prezența în finala challenger-ului de la Chicago o va duce pe jucătoarea cu origini românești, care a impresionat în această vară la Wimbledon, până pe locul 150 WTA.
În următoarea perioadă, Emma Răducanu va juca în calificările ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open, programat în perioada 30 august - 12 septembrie și care va fi transmis de Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Ce a făcut Emma Răducanu când a ajuns acasă, după US Open 2021: "A fost groaznic de greu"
IERI LA 15:56
Tenis
Au început să curgă contractele! Emma Răducanu, super-lovitură de imagine după US Open
21/09/2021 LA 10:37