Eurosport

Când are loc tragerea la sorți pentru Fed Cup și cine sunt posibilele adversare ale României

Când are loc tragerea la sorți pentru Fed Cup și cine sunt posibilele adversare ale României

10/02/2020 la 16:12Actualizare 10/02/2020 la 16:15

Echipa de Fed Cup a României își va afla marți adversara pe care o va întâlni în luna aprilie.

Echipa de Fed Cup a României a fost învinsă la limită de Rusia la Cluj-Napoca, scor general 2-3. România a pierdut calificarea la turneul final al Fed Cup, din perioada 14-19 aprilie, care va avea loc la Budapesta. După 2-2 la meciurile de simplu, din confruntarea cu Rusia, echipa formată din Ruse și Cristian a fost învinsă de rusoaicele Anna Blinkova și Anna Kalinskaia, scor 3-6, 2-6.

Tricolorele vor fi nevoite în continuare să joace în aprilie un meci decisiv pentru a rămâne în prima divizie a competiției.În perioada 17-18 aprilie, România va lua parte la un baraj de menținere în această grupă mondială de Fed Cup, pentru a putea juca și la anul în februarie în barajul de calificare la turneul final.

Când își află România adversara din Fed Cup

Marți, de la ora 13.30, va avea loc tragerea la sorți la sediul ITF din Londra. În urnă vor fi repartizate România, Letonia, Japonia, Kazahstan, Olanda, Brazilia, Canada, Marea Britanie, Ucraina (învinsele din baraj) și Italia, Polonia, Serbia, Mexic, Argentina (promovate din grupa zonală 1).Învingătoarele vor juca în barajul pentru turneul final al ediţiei 2021, iar învinsele vor retrograda în grupa zonală I a zonei Euroafricane.

Echipele calificate sunt la turneul final de anul acesta sunt Australia, Franţa (finalistele ediţiei 2019), Ungaria (ţară gazdă), Cehia (wild card) și cele 8 câştigătoare din Baraj: SUA, Rusia, Spania, Belgia, Belarus, Germania, Elveţia, Slovacia. Turneul final se va disputa între 14-19 aprilie.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.