Tenis
Fed Cup

Ekaterina Alexandrova, despre atmosfera creată de fanii români în Fed Cup: "Toată lumea urla"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Alexandrova

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
12/02/2020 la 13:11

Ekaterina Alexandrova, cea mai bună tenismenă a Rusiei din confruntarea cu România de la Fed Cup, s-a declarat impresionată de atmosfera creată de fanii veniți la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Ekaterina Alexandrova, ocupanta locului 28 WTA, a declarat că niciodată nu a mai întâlnit în Fed Cup o atmosferă ca cea creată de fanii români veniți la Sala Polivalentă de la Cluj pentru a susține România în meciul cu Rusia. Tricolorele au pierdut calificarea la turneul final al Fed Cup, din perioada 14-19 aprilie, care va avea loc la Budapesta.

După 2-2 la meciurile de simplu, din confruntarea cu Rusia, echipa formată din Ruse și Cristian a fost învinsă de rusoaicele Anna Blinkova și Anna Kalinskaia, scor 3-6, 2-6. Prima rachetă a Rusiei, Ekaterina Alexandrova, a mărturisit că s-a stăpânit cu greu să nu se lase afectată de atmosfera creată de suporterii români.

Australian Open

LIVE BLOG Australian Open - Ziua 5 | Tsitsipas eliminat, Federer merge mai departe

24/01/2020 LA 04:58
Nu a fost deloc ușor în România! Cum am intrat pe teren, încă din prima secundă am fost sub presiune deoarece românii au început să țipe! Nici nu mă încălzisem bine și ei deja țipau cât puteau de tare! Cel mai important lucru este să nu te lași copleșit de presiunea pusă de ei, pentru că altfel te vor distruge! Nu pot să spun că s-au comportat incorect. Chiar și când cineva încerca să se poarte incorect, ceilalți încercau să îl calmeze. Dar atunci când româncele câștigau punctul, nu conta dacă era dublă greșeală sau altceva, toată lumea sărea în picioare, toată lumea urla, se auzeau tobe și trompete! A fost cu adevărat gălăgios.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Fed Cup

Simona Halep a vorbit despre înfrângerea României cu Rusia din Fed Cup: "Sunt capabile, puternice"

13/02/2020 LA 07:15
Fed Cup

Decizia Simonei Halep după ce România și-a aflat următoarea adversară din Fed Cup

12/02/2020 LA 10:45
Subiecte asemănătoare
TenisFed CupEkaterina Alexandrova
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol