Ekaterina Alexandrova, ocupanta locului 28 WTA, a declarat că niciodată nu a mai întâlnit în Fed Cup o atmosferă ca cea creată de fanii români veniți la Sala Polivalentă de la Cluj pentru a susține România în meciul cu Rusia. Tricolorele au pierdut calificarea la turneul final al Fed Cup, din perioada 14-19 aprilie, care va avea loc la Budapesta.
După 2-2 la meciurile de simplu, din confruntarea cu Rusia, echipa formată din Ruse și Cristian a fost învinsă de rusoaicele Anna Blinkova și Anna Kalinskaia, scor 3-6, 2-6. Prima rachetă a Rusiei, Ekaterina Alexandrova, a mărturisit că s-a stăpânit cu greu să nu se lase afectată de atmosfera creată de suporterii români.
Nu a fost deloc ușor în România! Cum am intrat pe teren, încă din prima secundă am fost sub presiune deoarece românii au început să țipe! Nici nu mă încălzisem bine și ei deja țipau cât puteau de tare! Cel mai important lucru este să nu te lași copleșit de presiunea pusă de ei, pentru că altfel te vor distruge! Nu pot să spun că s-au comportat incorect. Chiar și când cineva încerca să se poarte incorect, ceilalți încercau să îl calmeze. Dar atunci când româncele câștigau punctul, nu conta dacă era dublă greșeală sau altceva, toată lumea sărea în picioare, toată lumea urla, se auzeau tobe și trompete! A fost cu adevărat gălăgios.
Tenis
Rușii, loviți din toate părțile! După Kasatkina, o altă vedetă din WTA vrea să-și schimbe cetățenia
30/09/2022 LA 11:40
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
A venit "nota de plată"! Irina Begu a aflat amenda primită la Roland Garros, după incidentul de joi
27/05/2022 LA 14:23
Roland Garros
Oficialii de la Roland Garros au explicat de ce Begu nu a fost descalificată! Ce a cântărit decisiv
26/05/2022 LA 20:57