Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul Anei Bogdan după Fed Cup: "Este doar începutul!"

Sebastian Ujica

Actualizat 09/02/2020 la 18:24 GMT+2

România a fost învinsă cu 3-2 de Rusia în grupa de calificare pentru turneul final al Fed Cup.

Ana Bogdan

Credit imagine: facebook

Ana Bogdan a distribuit un mesaj pe pagina de Facebook, după ce România a ratat calificarea la Fed Cup după ce a fost învinsă de Rusia, scor 2-3.
”Mulţumim, Cluj! Mulţumim, România! Am luptat cu sufletul, am fost uniţi şi ne-am dăruit întru totul acestor zile. Nu s-a sfârşit, ci cred ca este doar începutul. Vă mulţumim pentru toată energia pe care ne-aţi dat-o şi pentru faptul ca aţi trăit intens fiecare clipă alături de noi! To be continued... Win or lose, it’s how you play the game”, a scris Ana Bogdan pe Facebook.
România a pierdut calificarea la turneul final al Fed Cup, din perioada 14-19 aprilie, care va avea loc la Budapesta. După 2-2 la meciurile de simplu, din confruntarea cu Rusia, echipa formată din Ruse şi Cristian a fost învinsă de rusoaicele Anna Blinkova şi Anna Kalinskaia, scor 3-6, 2-6.
Mediafax
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo