Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anunţul îngrijorător făcut de Djokovic, după ce a pierdut un meci capital pentru Echipa Europei, în Laver Cup

Cristian Mihală

Actualizat 26/09/2022 la 07:43 GMT+3

Novak Djokovic a pierdut o partidă extrem de importantă pentru Echipa Europei, la Laver Cup, iar o posibilă explicaţie stă într-o accidentare pe care o are la încheietura mâinii drepte.

Djokovic, fără șanse în fața lui Auger-Aliassime! Echipa Restului Lumii, readusă în luptă de Felix

Novak Djokovic (7 ATP) a fost învins duminică, în două seturi, 3-6, 6-7 (3/7), de canadianul Felix Auger Aliassime (13 ATP), component al echipei "Restul Lumii", în Laver Cup, competiţie care sa desfăşurat pe O2 Arena din Londra.
Canadianul s-a impus după o partidă care a durat doar o oră şi 35 de minute, el reuşind 13 aşi şi comiţând o singură dublă greşeală, în timp ce sârbul a avut 3 aşi şi a comis 4 duble greşeli. Partida s-a disputat după meciul de dublu, în care canadianul a jucat alături de americanul Jack Sock, impunându-se în faţa perechii Andy Murray/Matteo Berrettini, în trei seturi, 2-6, 6-3, 10-8.

Djokovic acuză o accidentare la încheietura mâinii, după Laver Cup

Fără a juca tenis de două luni (ultimul meci fusese în finala de la Wimbledon), Nole a arătat multe lacune, asta după ce sâmbătă jucase fantastic, impunându-se atât la simplu, cât şi la dublu. O explicaţie pentru prestaţia modestă de duminică stă într-o accidentare pe care o are la încheietura mâinii drepte.
"De patru-cinci zile mă lupt cu încheietura mâinii drepte, să fiu sincer. Totul a fost sub control la început, dar cele două meciuri de ieri (n.r. de sâmbătă) au avut probabil efect. Astăzi nu a fost ușor. Nu am putut servi atât de puternic și nici atât de precis pe cât mi-aș dori. Nu am mai jucat meciuri de aproape trei luni, iar aici condițiile sunt destul de ciudate, de multe ori am senzaţia că mingea e mare și lentă. Trebuie să generezi multă viteză cu încheietura mâinii, motiv pentru care am simțit durere din ce în ce mai mare. Nu sunt îngrijorat de nivelul meu, dar sunt puțin îngrijorat de încheietura mâinii. Voi încerca să am grijă de asta cu kinetoterapeutul, să fiu pregătit pentru primul meu meci de la Tel‐Aviv", a spus Djokovic după partida pierdută cu Felix Auger-Aliassime.
După eşecul lui Djokovic, şi Tsitsipas a pierdut (contra lui Tiafoe), pentru Echipa Europei, astfel că Restul Lumii a câştigat în premieră Laver Cup, 13-8.
Pentru Nole, urmează turneul de la Tel Aviv, sârbul sperând să fie cât mai consistent pe final de an, pentru a prinde Turneul Campionilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo