Djokovic a ratat șansa să devină primul sportiv din istorie care ajunge la 21 de Grand Slamuri, după ce autoritățile din Australia i-au interzis să participe la primul mare turneu al anului, competiția sa preferată. În absența lui Nole, Rafa Nadal a rescris istoria tenisului, devenind el primul sportiv care trece de borna istorică de 20 de turnee de Mare Șlem.
Temându-se că "Matadorul" va fi de neatins, dacă va câștiga și Roland Garros, Djokovic cochetează cu ideea de a se vaccina, așa cum a dezvăluit omul care i-a scris prima carte autobiografică. Acest lucru îi va permite să evolueze la turneele de Grand Slam de anul acesta, iar președintele Serbiei, Aleksandar Vucic, e convins că sârbul se va răzbuna și va lua din nou 3 turnee de Mare Șlem într-un sezon, ca în 2021.
CITEȘTE ȘI:
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
ACUM 6 ORE
"MAI CÂȘTIGA RAFA AUSTRALIAN OPEN DACĂ JUCA NOVAK DJOKOVIC?" RĂSPUNSUL SINCER AL LUI TONI NADAL

Președintele Serbiei, sprijin total pentru Djokovic

Vucic l-a primit pe Nole la Belgrad, unde l-a îmbărbătat după începutul de an dificil, confirmându-i că toată Serbia îi e alături. Șeful statului vecin nu a ratat prilejul de a-i înțepa din nou pe australieni pentru modul în care l-au tratat pe Djokovic, făcând referire la declarația dată de Medvedev, după finală. Atunci, dezamăgit de atitudinea fanilor, rusul a spus că nu va mai avea nicio plăcere să joace tenis de acum înainte, "copilul din el murind", din cauza ostilității și lipsei de fair-play australienilor.
"De îndată ce am stabilit legătura cu el, l-am sfătuit pe Novak să se întoarcă acasă. El le-a demonstrat deja tuturor cât de mult vrea să se reușească în sport. L-am auzit pe Medvedev spunând că, fin cauza publicului australian, copilul din el a murit. Ce s-a întâmplat atucni cu copiii sârbi? Ce le-au făcut lor, ce e în inimile lor, neputând să își vadă idolul?
Toată Serbia crede că Djokovic va doborî recordurile lui Federer și Nadal. L-am susținut pe Medvedev în finală, normal. Dar Novak este cel mai bun din istorie. Vreau să îi mulțumesc pentru dezvoltarea tenisului din Serbia și pentru faptul că îi va face pe copii să se îndrăgostească de sport.
Lui Djokovic îi va fi rușine să spună asta, dar va câștiga Roland Garros, Wimbledon și US Open. Asta se va întâmpla", a spus Vucic, citat de Telegraf.rs.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51
Tenis
Novak Djokovic le-a răspuns rușilor care l-au rugat să boicoteze Wimbledon-ul! Mesajul lui Nole
16/05/2022 LA 16:11