Favorit numărul 1 la turneul Masters de la Miami, Daniil Medvedev a fost eliminat în această seară în sferturile de finală de către campionul en-titre, polonezul Hubert Hurkacz, cu scorul de 7-6 (7), 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 3 minute de joc.
În continuare, Hurkacz se va duela cu învingătorul meciului dintre Carlos Alcaraz și Miomir Kecmanovic, meci care va avea loc în această noapte de la ora 2, în direct pe Eurosport 2. Medvedev, care pornea ca favorit în acest meci, a acuzat stare de amețeală în setul al doilea din cauza căldurii și a fost vizibil afectat pe teren. În plus, serviciul rusului a fost cu mult sub așteptări.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Daniil Medvedev nu renunță: vrea să joace la Wimbledon! Anunțul rusului de pe locul 2 ATP
16/05/2022 LA 08:14

Daniil Medvedev, OUT în sferturi la Miami. Djokovic rămâne lider mondial

Probabil că și presiunea locului de lider mondial și-a spus cuvântul. Dacă ar fi trecut azi de Hurkacz, Medvedev ar fi revenit luni pe locul 1 ATP. Astfel, Novak Djokovic continuă seria impresionantă de săptămâni petrecute pe cea mai înaltă poziție din ierarhia ATP.
Acesta a fost cel de-al patrulea meci direct dintre Medvedev și Hurkacz. Până azi, rusul conducea cu 2-1 la întâlnirile directe, însă în toate meciurile jucate cu polonezul a avut foarte mult de tras pentru obținrea victoriei. Azi, Hurkacz a egalat situația la general.
Mutua Madrid Open
Djokovic a lăudat jocul și mentalitatea puștiului lui Alcaraz, după înfrângerea de la Madrid
08/05/2022 LA 05:15
Tenis
Daniil Medvedev revine în circuit chiar înainte de Roland Garros! La ce turneu va juca rusul
06/05/2022 LA 14:37