Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev, OUT în sferturi la Miami! Rusul, învins de Hurkacz! Novak Djokovic rămâne lider mondial

Irina Aldea

Actualizat 31/03/2022 la 22:22 GMT+3

Daniil Medvedev a fost eliminat în această seară de la turneul Masters de la Miami de către campionul en-titre, Hubert Hurkacz, favorit numărul 8 pe tabloul principal. În urma acestui rezultat, Novak Djokovic rămâne lider mondial în clasamentul ATP.

Daniil Medvedev reacts at the Miami Open

Credit imagine: Getty Images

Favorit numărul 1 la turneul Masters de la Miami, Daniil Medvedev a fost eliminat în această seară în sferturile de finală de către campionul en-titre, polonezul Hubert Hurkacz, cu scorul de 7-6 (7), 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 3 minute de joc.
În continuare, Hurkacz se va duela cu învingătorul meciului dintre Carlos Alcaraz și Miomir Kecmanovic, meci care va avea loc în această noapte de la ora 2, în direct pe Eurosport 2. Medvedev, care pornea ca favorit în acest meci, a acuzat stare de amețeală în setul al doilea din cauza căldurii și a fost vizibil afectat pe teren. În plus, serviciul rusului a fost cu mult sub așteptări.
CITEȘTE ȘI:

Daniil Medvedev, OUT în sferturi la Miami. Djokovic rămâne lider mondial

Probabil că și presiunea locului de lider mondial și-a spus cuvântul. Dacă ar fi trecut azi de Hurkacz, Medvedev ar fi revenit luni pe locul 1 ATP. Astfel, Novak Djokovic continuă seria impresionantă de săptămâni petrecute pe cea mai înaltă poziție din ierarhia ATP.
Acesta a fost cel de-al patrulea meci direct dintre Medvedev și Hurkacz. Până azi, rusul conducea cu 2-1 la întâlnirile directe, însă în toate meciurile jucate cu polonezul a avut foarte mult de tras pentru obținrea victoriei. Azi, Hurkacz a egalat situația la general.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo