Coborât pe locul secund în ierarhia ATP (Djokovic e noul lider), ca urmare a eliminării premature de la Indian Wells, Daniil Medvedev vrea revanșa la Miami. Rusul poate reveni în fotoliul de lider cu o semifinală, dar misiunea nu va fi ușoară. Încă din turul secund, câștigătorul de la US Open ar putea avea parte de un blockbuster, cu Andy Murray, pentru ca apoi Garin, Bautista Agut, Shapovalov sau Hurkacz (câștigătorul neașteptat de anul trecut) să îi poată fi adversari.
În semifinale, Medvedev i-ar putea întâlni pe unul dintre Tsitsipas, Auger-Aliassime sau Carlos Alcaraz, pe o jumătate în care e prezent și Taylor Fritz, câștigătorul de la Indian Wells. Americanul nu știe însă dacă va putea juca la nivel normal, după accidentarea din California.
Traseul virtual al lui Medvedev la Miami
Miami Open
Porecla lui Ronaldo, "în pericol". De ce spune Casper Ruud că i se potrivește mai bine "CR7"
06/04/2022 LA 13:08
  • Turul 1 - liber
  • Turul 2 - Murray
  • Turul 3 - Garin/Struff
  • Optimi - Bautista Agut
  • Sferturi - Shapovalov/Hurkakz, Karatsev
  • Semifinale - Tsitsipas/Auger Aliassime/Alcaraz
  • Finală - Zverev/Berrettini/Rublev
CITEȘTE ȘI:
STAN WAWRINKA REVINE PE TERENUL DE TENIS DUPĂ UN AN! UNDE VA EVOLUA TRIPLUL CÂȘTIGĂTOR DE GRAND SLAM

Își revine Zverev la Miami? Are o jumătate de tablou abordabilă

Dacă jumătatea superioară e una deschisă, Medvedev având câțiva adversari în mare formă - Carlos Alcaraz probabil că va fi cel mai complicat oponent - în jumătatea inferioară Alexander Zverev pleacă din postura de mare favorit, dacă va fi capabil să își regăsească forma din 2021.
Trebuie spus că am putea asista la un duel extrem de tare încă din turul 3, germanul urmând a-l întâlni pe Dimitrov. De asemenea, un alt blockbuster ar putea fi în turul secund, pe această jumătate, între Rublev și Kyrgios.
Turneul ATP de la Miami, cu premii în valoare de 8,5 milioane de dolari, va începe miercuri și va fi transmis în direct și în exclusivitate pentru România de Eurosport și Eurosport Player.
Miami Open
Chris Evert a dat verdictul în privința "superstarului" Alcaraz! Pariul îndrăzneț al americancei
05/04/2022 LA 13:07
Miami Open
De ce reușita lui Carlos Alcaraz este "senzațională" pentru Rafa Nadal! Verdictul lui Alex Corretja
05/04/2022 LA 06:07