Kyrgios și-a pierdut mințile în timpul partidei cu Sinner, pierdută în optimile de finală ale turneului din Florida, scor 6-7, 3-6. Penalizat, acesta s-a certat cu arbitrul și i-a cerut să cheme supervizorul turneului, pentru a împărți dreptatea. Imediat, australianul și-a rupt de nervi racheta, a fost iar penalizat, astfel că oficialul nu a mai fost chemat în arenă, așa cum voia sportivul de la Antipozi.
Fost lider mondial în clasamentul ATP, Andy Roddick susține că arbitrul de scaun Carlos Bernardes "a părut cu sentimentele rănite" și crede că "orgoliul său a fost în joc" în momentul în care l-a sancționat pe Kyrgios. Deși a avut o săptămână excelentă și a trecut de Rublev, Fognini și Mannarino, nervii de pe teren i-au venit până la urmă de hac în meciul cu Sinner.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Kyrgios a lăsat modestia la o parte! Australianul se consideră cel mai bun jucător pe iarbă din lume
12/05/2022 LA 16:07

Un fost lider mondial îi ia apărarea lui Kyrgios, după răbufnirea de la Miami

După ce și-a exprimat nemulțumirea atât față de suprafața de joc, cât și față de arbitrul de scaun Carlos Bernardes, Kyrgios a explodat și la conferința de presă, acolo unde a avut o mulțime de reproșuri și a cerut ca toată lumea implicată în turneul de la Miami să fie concediată. Surprinzător, într-un interviu pentru Tennis Channel, câștigătorul de la US Open în 2003, Andy Roddick, a spus "este destul de ușor, odată ce ai un avertisment, nu face nimic altceva care ar justifica un alt avertisment".

Kyrgios și-a pierdut mințile la Miami! Australianul și-a făcut praf racheta și a primit 2 penalizări

"Nu pot să spun că sunt de acord cu Nick pentru ce a făcut după prima penalizare. El a spus că arbitrul este rău și altcineva ar putea face o treabă mai bună. Sincer să fiu simt că are un punct de vedere valid. Îmi place de Carlos Bernardes, dar cred că sentimentele i-au fost rănite în acele momente.
Nu pare a fi un comportament antisportiv, nu cred asta. Orgoliul lui poate că a fost în joc. Apoi nu pot justifica ce face Nick. Ok, ești supărat, dar nu poți reacționa așa. Dai cu racheta de pământ când știi clar că arbitrul te are în vizor, e motivat să te avertizeze iar, e jignit. Acolo simt că Nick a pierdut controlul", a spus Andy Roddick.
Tenis
Players' Voice | Jannik Sinner: "În tenis, energia mentală este totul"
10/05/2022 LA 09:24
Tenis
Cum arată "clasamentul adevărului" în tenisul masculin! Schimbări majore în top 10
16/04/2022 LA 09:05