Ajuns la cinci înfrângeri consecutive în circuitul masculin de tenis, Benoit Paire a spus clar și răspicat că e interesat doar de premiul aferent prezenței pe teren în orice competiție și nu de performanță. Francezul de pe locul 33 ATP caută să fie în centrul atenției, iar în lipsa lui Nick Kyrgios, Paire reușește cu brio să acapareze atenția când vine vorba de "boacăne".
Francezul în vârstă de 31 de ani "a sărbătorit" cum se cuvine cea de-a cincea înfrângere la rând în circuit. Paire s-a bucurat în fața camerelor de parcă ar fi câștigat meciul din turul al doilea de la Miami Open. Francezul a ridicat mâinile în aer, în semn de victorie, după înfrângerea în fața tânărului italian Lorenzo Musetti. Acesta din urmă s-a impus după exact o oră de joc, scor 6-3, 6-3.

Benoit Paire are parte și de susținători în circuitul masculin de tenis

Tenis
Musetti a dezvăluit cine e adversarul care "i-a dărâmat" încrederea: "Nu mai am nicio certitudine!"
11/11/2022 LA 11:59
După gestul la care a recurs Paire la Miami, un val de critici s-a năpustit asupra lui, însă francezul are parte și de susținere după ultimele isprăvi din circuit. Lorenzo Musetti, adversarul lui din turul al doilea, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Paire. Italianul în vârstă de 19 ani a surprins pe toată lumea la turneul de la Roma din 2020, iar de atunci a reușit câteva meciuri de excepție.
Acum, Musetti a atras priviri și când a fost întrebat ce crede despre Benoit Paire: "A trebuit să mă concentrez doar asupra mea, nu pe Benoit, și cred că am făcut o treabă grozavă. Am gestionat foarte bine punctele dificile și sunt foarte fericit. M-am concentrat încă de la primul punct pentru că știam că va fi un meci greu dacă nu sunt atent. Benoit este un jucător fantastic și un tip foarte amabil. Chiar și săptămâna trecută la Acapulco, m-a felicitat și mi-a spus multe lucruri frumoase. Chiar dacă a pierdut meciul cu mine, a fost foarte amabil", a spus Lorenzo Musetti pentru site-ul oficial al ATP.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Lorenzo Musetti surprinde la Next Gen ATP Finals: "E grozav pentru mine că Alcaraz e lider mondial!"
09/11/2022 LA 13:53
Rolex Paris Masters
Novak Djokovic e în semifinale la Masters-ul de la Paris! Nole și-a zdrobit adversarul, pe Musetti
04/11/2022 LA 20:01