Benoit Paire vrea mereu să iasă în evidență, dar de această dată i-a lăsat fără cuvinte chiar și pe cei care îl cunosc și știu că se pot aștepta de la el la orice. Paire a pierdut al cincilea meci la rând la Miami și a sărbătorit ciudat de parcă ar fi obținut un succes muncit pe terenurile din Florida.
Benoit Paire are 31 de ani și este mai mereu în centrul atenției. În ultimele luni, francezul a vorbit de mai multe ori despre nedreptățile din tenis și despre situația grea în care se află foarte mulți dintre jucătorii care nu pot juca la turnee din cauza problemelor financiare. Paire a spus, de asemenea, că aceste turnee fără fani sunt fără nici un rost și că meciuri sunt fără savoare. "O profesie tristă și de râs" a caracterizat Paire tenisul în 2021. O altă deplarație care i-a iritat pe oficialii ATP a fost "Sunt mulțumit să ies din primul tur. Câștig 1000 de dolari fără nici un efort". De aceea, reacția sa de eliberare după înfrângerea cu Musetti a fost cumva justificată.
Tenis
Rafa Nadal trimite "săgeți ascuțite" spre Novak Djokovic: "Eu nu mă comport ca un nebun pe teren!"
18/10/2021 LA 17:32

ATP Miami : Rezumat Paire - Musetti

Mai mult, Benoit Paire a opinat că retragerile lui Roger Federer, Nadal și Djokovic de la acest turneu de la Miami arată cât de mult le pasă de tenis și de circuitul ATP. Remarcile sale au fost contestate de unchiul lui Rafa Nadal, Toni. Spaniolul l-a îndemnat să-și păstreze părerile pentru el.
Tenis
Rafa Nadal, reverență în fața lui Federer și Djokovic! Compliment "suprem" pentru sârb
16/10/2021 LA 17:32
Tenis
Nadal, rezervat în privința revenirii pe teren după accidentare: "Nu știu când voi mai juca iar"
13/10/2021 LA 15:51