Benoit Paire vrea mereu să iasă în evidență, dar de această dată i-a lăsat fără cuvinte chiar și pe cei care îl cunosc și știu că se pot aștepta de la el la orice. Paire a pierdut al cincilea meci la rând la Miami și a sărbătorit ciudat de parcă ar fi obținut un succes muncit pe terenurile din Florida.
Benoit Paire are 31 de ani și este mai mereu în centrul atenției. În ultimele luni, francezul a vorbit de mai multe ori despre nedreptățile din tenis și despre situația grea în care se află foarte mulți dintre jucătorii care nu pot juca la turnee din cauza problemelor financiare. Paire a spus, de asemenea, că aceste turnee fără fani sunt fără nici un rost și că meciuri sunt fără savoare. "O profesie tristă și de râs" a caracterizat Paire tenisul în 2021. O altă deplarație care i-a iritat pe oficialii ATP a fost "Sunt mulțumit să ies din primul tur. Câștig 1000 de dolari fără nici un efort". De aceea, reacția sa de eliberare după înfrângerea cu Musetti a fost cumva justificată.
ATP Barcelona
Rafael Nadal e în sferturi la Barcelona, după ce l-a învins în trei seturi pe Kei Nishikori
ACUM 10 ORE

ATP Miami : Rezumat Paire - Musetti

Mai mult, Benoit Paire a opinat că retragerile lui Roger Federer, Nadal și Djokovic de la acest turneu de la Miami arată cât de mult le pasă de tenis și de circuitul ATP. Remarcile sale au fost contestate de unchiul lui Rafa Nadal, Toni. Spaniolul l-a îndemnat să-și păstreze părerile pentru el.
Tenis
Nadal nu se regăseşte. Victorie obţinută cu greu, în faţa lui Ilya Ivashka, la Barcelona
IERI LA 17:09
ATP Barcelona
"Nadal a fost idolul meu, dar Federer este cel mai mare", a dezvăluit un star în devenire din ATP
IERI LA 10:55