Emma Răducanu este tot mai des criticată în Marea Britanie, pe măsură ce numărul de contracte de publicitate este în continuă creștere. Asta se întâmplă pentru rezultatele nu sunt la nivelul așteptărilor, după titlul de la US Open de anul trecut.
Printre comentariile pe rețele de socializare, jucătoarea a fost taxată pentru faptul că nu se mai concentrează pe tenis, fiindu-i remarcată, în schimb, lista în creștere a partenerilor comerciali.
Miami Open
La ce să ne așteptăm de la Carlos Alcaraz!? Experții Eurosport România și-au spus părerile
04/04/2022 LA 09:25
Emma Răducanu a avut un alt turneu frustrant la Miami, fiind eliminată încă din turul 2, după o partidă cu Katerina Siniakova. Înaintea acestui turneu, la începutul săptămânii, Porsche a anunțat un acord cu tânăra sportivă în vârstă de 19 ani.

Emma Răducanu susține că principala ei prioritate este îmbunătățirea rezultatelor pe teren

În acest context, Emma insistă pe faptul că principala ei prioritate este îmbunătățirea rezultatelor pe teren.
"Poate că vedeți, la știri sau pe rețelele de socializare, că semnez asta sau o altă înțelegere. Simt că este destul de înșelător, pentru că mă antrenez 5-6 ore pe zi. Sunt la club 12 ore pe zi", a declarat Răducanu pentru mass-media din Marea Britanie.
"Dacă fac o postare în mașină, în drum spre antrenament, dintr-o dată este că 'Nu mă concentrez pe tenis'. Cred că este nedrept, dar este ceva cu care am învățat să mă descurc și să devin puțin mai insensibilă la tot ce se spune", a adăugat campioana de la US Open. Emma a mai precizat că pe trimestru are doar 3-4 zile ocupate cu sponsorii.
După succesul remarcabil la Flushing Meadows, în septembrie 2021, Emma Răducanu nu a mai realizat nimic notabil în circuitul WTA. De atunci a mai înregistrat doar 4 victorii. Numărul 13 mondial intră acum pe un teren mai puțin cunoscut, cel puțin la cel mai înalt nivel, sezonul de zgură.
Până la Stuttgart Open, în aprile, un turneu sponsorizat de Porsche, Emma va reprezenta Marea Britanie într-un meci de calificare la Cupa Billie Jean King împotriva Cehiei, la Praga, în perioada 15-16 aprilie.
Miami Open
Era Alcaraz a început! "O legendă în devenire. Deja îl văd printre marii favoriți la Roland Garros"
04/04/2022 LA 06:59
Miami Open
Iga Swiatek, entuziasmată de victoria cu Osaka în finala de la Miami! Predicția făcută de poloneză
03/04/2022 LA 06:05