Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A eliminat-o pe Sorana Cîrstea, iar acum a învins un fost număr 4 WTA la Miami. Collins, parcurs fabulos

Andrei Nicolae

Publicat 27/03/2024 la 21:56 GMT+2

Danielle Collins, tenismena care a eliminat-o pe Sorana Cîrstea din turneul de la Miami, a obținut o victorie uriașă la Florida și s-a calificat în semifinalele Masters-ului. Americanca de 30 de ani a trecut în sferturi de Caroline Garcia, fosta ocupantă a locului 4 WTA, la capătul unui meci pe care l-a controlat total.

Danielle Collins of the United States in action against Caroline Garcia of France in the quarter-final on Day 12 of the Miami Open Presented by Itau at Hard Rock Stadium on March 27, 2024 in Miami Gardens, Florida

Credit imagine: Getty Images

Danielle Colins face unul dintre cele mai bune turnee ale carierei sale la Miami, unde a reușit recent să se califice în "careul de ași". După ce a învins-o pe Sorana Cîrstea în faza optimilor, americanca a dat peste Caroline Garcia, cap de serie 23 la Florida.
În primul set, cele două au mers cap la cap până la scorul de 4-3, când Collins a făcut break-ul, pe care l-a și confirmat ulterior, câștigând actul inaugural cu 6-3. În setul secund, tenismena de 30 de ani a câștigat mult mai rapid un game pe serviciul adversarei sale, încă de la 1-1, după care a repetat performanța la 4-2.
Collins nu s-a uitat înapoi și a profitat de cele două break-uri, tranșând soarta partidei după doar o oră și 16 minute, scor 6-3, 6-2.
Citește și:

Collins, o nouă victorie importantă la Miami, după cea cu Sorana Cîrstea

Sportiva din SUA a acces astfel în semifinalele turneului din statul său natal, obținând a doua calificare din carieră în "careul de ași" al unui turneu Masters. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost în urmă cu 6 ani, tot la Miami.
După ce a învins fostul număr 4 mondial, Collins și-a permis și să glumească la interviul de după finalul partidei. Întrebată care este cea mai mare diferență dintre versiunea sa de acum 6 ani și cea de acum, americanca a oferit un răspuns hilar.
"Nu știu. Cu siguranță am o ținută mai bună. Asta e sigur un plus. A fost puțin mai greu (n.r. în 2018), încă nu aveam mulți bani", a declarat americanca.
Pentru un loc în marea finală de la Miami, Collins se va lupta cu învingătoarea duelului dintre Jessica Pegula și Ekaterina Alexandrova.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo