Patrick Mouratoglou și Simona Halep au avut un început de colaborare foarte bun, românca jucând un tenis excelent în primele 3 tururi ale turneului WTA 1000 de la Madrid. Din păcate, românca nu s-a mai ridicat la același nivel în duelul din sferturi cu Ons Jabeur, iar tunisianca a câștigat lejer, scor 6-3, 6-2. Halep a mai pierdut o singură dată atât de drastic în ultimul an, dar sportiva noastră nu a putut face mai mult azi, adversara făcând probabil cel mai bun meci al sezonului.
Faptul că Jabeur a făcut un meci uriaș a fost remarcat și de Patrick Mouratoglou, care a felicitat-o pentru asta și i-a transmis un mesaj superb și Simoeni Halep.
"Felicitări pentru meciul mare făcut, Ons Jabeur. Prima noastră săptămână se oprește aici, Simona Halep.Sunt entuziasmat pentru ce urmează. Ne vedem la Roma. Sunt mândru de tine", a scris antrenorul francez pe contul personal de Instagram.
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
IERI LA 09:51
Simona Halep a avut și ea un discurs realist după meciul de azi, recunoscând superioritatea adversarei. În același timp, românca s-a arătat încântată de începutul parteneriatului cu Mouratoglou, fiind încrezătoare că lucrurile vor merge mai bine de acum înainte.
Citește și:

CE URMEAZĂ PENTRU SIMONA HALEP DUPĂ ELIMINAREA DE LA MADRID

Simona Halep nu va avea parte de o pauză îndelungată de la competiții. Sportiva noastră va lipsi de pe teren câteva zile, înainte de a reveni în circuit. Începând cu 9 mai, Simona va merge în Italia să joace la turneul de la Roma, pe care l-a câștigat în 2020 după o finală disputată împotriba Karolinei Pliskova.
Apoi, de pe 22 mai ea va concura la Roland Garros, turneu la care este campioană la ediția din 2018 și finalistă la edițiile din 2014 și 2017. Sportiva noastră a spus în repetate rânduri că vrea să revină între primele 10 jucătoare ale lumii, iar ascensiunea se poate produce începând cu turneul de la Roma, acolo unde anul trecut a suferit accidentarea care a ținut-o mai multe luni departe de terenul de tenis. Pentru că nu va avea multe puncte de apărat, Simona e în cărți să urce poziții importante în ierarhie.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Internazionali BNL d'Italia
Iga Swiatek este campioană la Roma! Victorie fără drept de apel în fața lui Ons Jabeur
IERI LA 12:46
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
14/05/2022 LA 19:55