Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, recunoscătoare după primul turneu alături de noua echipă! Mesajul transmis de româncă

Nicu Savin

Actualizat 04/05/2022 la 22:35 GMT+3

Simona Halep a pierdut în sferturile de finală ale turneului de la Madrid în fața lui Ons Jabeur, dar sportiva noastră privește cu optimism spre viitor. La câteva ore de la înfrângere, aceasta a postat un mesaj de mulțumire către membrii echipei sale, punctând că așteaptă cu nerăbdare ceea ce va urma.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep s-a oprit în sferturile de finală ale turneului WTA 1000 de la Madrid. După ce a trecut fără probleme de Shuai Zhang, Paula Badosa și Cori Gauff, românca nu a avut replică în fața lui Ons Jabeur, care s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-2, după o prestație aproape perfectă.
Simona a avut un discurs echilibrat la finalul partidei, recunoscând superioritatea adversarei. De asemenea, campioana noastră a declarat că este încântată de colaborarea cu Patrick Mouratoglou, simțind că deja și-a îmbunătățit anumite aspecte ale jocului în scurta perioadă în care a lucrat cu francezul.
La câteva ore după meciul cu Jabeur, Simona a transmis un mesaj prin care își arată recunoștința față de noua sa echipă, mulțumindu-le noilor săi colaboratori pentru susținerea arătată pe tot parcursul turneului de la Caja Magica.
"Prima mea săptămână împreună cu noua mea echipă și deja aștept cu nerăbdare multe altele!Mulțumesc Patrick Mouratoglou, Teo Cercel, Arnaud Restifo pentru că m-ați susținut necondiționat", a scis Simona pe contul personal de Instagram, alături de o fotografie cu oamenii din loja sa.
La rândul său, Patrick Mouratoglou i-a transmis un mesaj superb Simonei, subliniind că este mândru de ceea ce a realizat sportiva la Madrid.
Citește și:

CE URMEAZĂ PENTRU SIMONA HALEP DUPĂ ELIMINAREA DE LA MADRID

Simona Halep nu va avea parte de o pauză îndelungată de la competiții. Sportiva noastră va lipsi de pe teren câteva zile, înainte de a reveni în circuit. Începând cu 9 mai, Simona va merge în Italia să joace la turneul de la Roma, pe care l-a câștigat în 2020 după o finală disputată împotriba Karolinei Pliskova.
Apoi, de pe 22 mai ea va concura la Roland Garros, turneu la care este campioană la ediția din 2018 și finalistă la edițiile din 2014 și 2017. Sportiva noastră a spus în repetate rânduri că vrea să revină între primele 10 jucătoare ale lumii, iar ascensiunea se poate produce începând cu turneul de la Roma, acolo unde anul trecut a suferit accidentarea care a ținut-o mai multe luni departe de terenul de tenis. Pentru că nu va avea multe puncte de apărat, Simona e în cărți să urce poziții importante în ierarhie.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo