Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Collins a bifat o performanță nemaiîntâlnită de la Serena și a avut o reacție absolut savuroasă

Nicu Savin

Publicat 01/05/2024 la 17:52 GMT+3

Danielle Collins a devenit cea mai în vârstă jucătoare de la Serena Williams încoace care leagă 15 victorii la rând în circuitul WTA. Americanca de 30 de ani a avut o reacție savuroasă când a aflat de performanța sa, spunând că nimeni nu se aștepta ca o "bunicuță" ca ea să aibă o asemenea serie.

Tennis WTA Collins Reaction

Credit imagine: SNTV

Danielle Collins este una dintre jucătoarele momentului în circuitul WTA. Chiar dacă s-a oprit în optimi la Madrid, fiind învinsă în 3 seturi de Aryna Sabalenka, americanca de 30 de ani nu poate fi decât mulțumită cu ceea ce a realizat în ultima lună și jumătate.
Parcursul său excelent a început la Miami, unde a cucerit primul său titlu la un turneu de 1000 de puncte, și a continuat la Charleston, unde a ridicat, de asemenea, trofeul deasupra capului. Americanca a mai obținut două victorii și la Madrid, cu Olga Danilovic și Jaqueline Cristian, și a ajuns la 15 succese la rând în circuitul WTA.

Danielle Collins s-a amuzat copios când a văzut că a reușit o performanță nemaiatinsă de nimeni de la Serena Williams

Astfel, Collins a bifat o performanță unică în ultimii 9 ani în tenisul feminin. Americanca a devenit cea mai în vârstă jucătoare care a legat 15 victorii în circuitul feminin de la Serena Williams încoace. În 2015, legendara sportivă din SUA avea peste 33 de ani în momentul când reușea o serie de 15 meciuri la rând fără înfrângere: a câștigat trofeele la Roland Garros și Wimbledon și a trecut un tur la Bastad.
Collins a aflat din mediul online de performanța sa cu adevărat impresionantă și a avut o reacție absolut savuroasă.
"Cine ar fi crezut că o bunicăcum sunt eu ar putea câștiga 15 meciuri la rând?", a scris Collins pe contul personal de Instagram, adăugând mai multe emoticoane care sugerează râsul în hohote.
Deși traversează un moment excelent al carierei, Danielle Collins este decisă să agațe racheta în cui la finalul acestui sezon. Americanca nu s-a ferit să vorbească deschis despre problemele sale de sănătate, care nu sunt atât de grave încât să o împiedice să facă sport de performanță, dar o împiedică să procreeze și de aceea a luat această hotărâre radicală.
Cel mai probabil, Danielle Collins va juca săptămâna viitoare la Roma, după care se va pregăti de Roland Garros, turneu la care a ajuns până în sferturile de finală în 2020.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo