Panica s-a instalat în rândul fanilor lui Rafael Nadal, al doilea cel mai titrat jucător de tenis, după ce postări referitoare la retragerea lui au început să circule pe rețelele de socializare. Sintagma "Nadal s-a retras" a început să fie în trend pe Twitter, iar suporterii ibericului și-au pierdut imediat cumpătul, cerând explicații tuturor celor care preluau informația. Pentru câteva minute a existat o urmă puternică de incertitudine la gândul fanilor sportului alb că marele campion spaniol s-ar putea retrage.
Roland Garros
Rafa Nadal, victorie fără emoții cu Moutet, la Roland Garros! Borna impresionantă atinsă de iberic
ACUM 8 ORE
Numărul 2 mondial a cucerit la Roland Garros 12 titluri de Grand Slam, 19 în total, a scris istorie în sportul alb și continuă să o facă. Posibilitatea ca spaniolul să se retragă la 33 de ani din tenis a fost ca o lovitură greu de înțeles pentru fani. Eroarea de pe rețelele de socializare a apărut în momentul în care au început discuțiile despre retragerea calului lui Bob Baffert, denumit după multiplul campion de Grand Slam datorită calităților sale excepționale.

Confuzia apărută pe rețelele de socializare - "Nadal s-a retras!"

Fanii tenisului au înlemnit când au văzut multitudinea anunțurilor cu referire la retragerea lui Nadal. Totuși, informația nu a fost greșită, doar personajul a fost diferit. Nadal – calul de curse neînvins și liderul din calificările Kentucky Derby – a fost nevoit să se retragă după ce i-a fost descoperită o accidentare la piciorul stâng din față.
Calul Nadal a câștigat peste 1 milion de dolari în patru curse și era considerat principalul favorit atât pentru cursa Belmont, cât și pentru Derby. Suporterii sportului alb au avut motive de îngrijorare cu adevărat, asta pentru că jurnaliștii din lumea tenisului nu s-au putut abține și au reacționat la știrea potrivit căreia Nadal s-a retras.
https://i.eurosport.com/2020/05/29/2825297.jpg
Roland Garros
Djokovic și Nadal, luați în vizor la Roland Garros! "E ridicol! Uitați-vă ce spun Novak și Rafa!"
ACUM 18 ORE
Roland-Garros
Djokovic "se teme" de Nadal, deși are probleme medicale! De ce îl vede mare favorit la Roland Garros
IERI LA 08:31